Kontor, Långedragsvägen 48, Västra Frölunda, Göteborg

  • 190 m²
  • 28 500 - 47 500 kr/mån

Välkommen till detta fina och ljusa kontor på Långedragsvägen 48. Perfekt pendlingsläge!


Lokaltyp Kontor
Total yta 190 m²
Adress Långedragsvägen 48
Område Västra Frölunda
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Våning BV
Objektsnummer 41945682
Områdeshyra 28 500 - 47 500 kr/mån
1 800 - 3 000 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till detta fina och ljusa kontor på Långedragsvägen 48. Perfekt läge i närhet till leden med utmärkt pendlingsmöjlighet.

Kontoret har en öppen större yta samt 3 kontorsrum. Toalett och pentry finns i lokalen. Ljusa fina golv och fint ljusinsläpp. Närhet till Dahls konditori för den som är sugen på en fika.

Parkering finns att hyra.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Västra Frölunda är ett område som ligger sydväst om Göteborgs centrum. Från Majorna och Älvsborgsbron sträcker sig området längst västerleden och ställen såsom Önnered, Grimmered, Kungssten och Långedrag finns här. Västra Frölunda är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Det finns ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Bara ett stenkast bort finns även Sisjöns industri- och shoppingområde där många företag bedriver sin verksamhet.

Kommunikationer

Det är ett strategiskt bra läge när det kommer till kollektivtrafik och motorväg. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området regelbundet och det tar endast 10-15 minuter att komma till Linnéplatsen. För övrigt finns det även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjöldsleden.

Service

Här finns stor tillgång till all slags närservice. Här finns även Göteborgs största köpcentrum, Frölunda Torg.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen