Kontor, Lärlingsgatan 20, Teg, Umeå

Lokalguidens estimerade områdeshyra 11 917 - 20 258 kr/mån
NP3 Fastigheter AB (publ) Kommunikation (2846 m)

Rymlig kontorslokal med lager och förrådsdel på Östtegs industriområde

Beskrivning

Kontorslokalen ligger på våning två i huset och har rymliga kontors- och mötesrum som med relativ enkla medel kan anpassas efter verksamhetsbehov. I lokalen finns även omklädningsrum, lunchrum med pentry och ett större lagerdel med praktiska förvaringsmöjligheter. I entrédelen finns lager och förrådsdel. För ytterligare information kontakta affärsansvarig Niklas Brander.

Omgivning

Östtegs industriområde ligger vid Umeås södra infart och är idag ett snabbt växande handels och industriområde. I grannskapet finns bland annat Umeå Padelcenter, JOBmeal, IKEA, shoppingcentrat Avion och mycket annat.

Kommunikationer

Fastigheten som ligger Östtegs indusrtiområde kan enkelt nås med bil, buss eller cykel. Umeås stadsnära flygplats ligger bara några minuters bilväg från området. In till centrum är det bara några minuters bilfärd.

Planlösning

Lokalen ligger på våning två med rymliga kontorsrum och mötersrum. Omklädningsrum., lunchrum. och lagerdel. På entréplan finns lager och garagedel.

Service

Teg består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Tegs centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och vårdcentral. På Teg finns också lunchrestauranger, handel, anrika hockeytemplet "Ladan" och mycket annat. På ÖstTegs industriområde idag finns det möjlighet att äta lunch på populära Times Kitchen.

Lärlingsgatan 10-14, Teg

Perfekt lagerlokal med stora utvecklingsmöjligheter på Östte...

Visad

Maskingatan 7, Öst Teg

Fina kontorslokaler om ca 627 kvm fördelade på två plan, möj...

Visad

Maskingatan 7, Teg

Mycket fin kontorslokal om ca 360 kvm. Uthyres under en peri...

Visad

Lärlingsgatan 1, Teg

Perfekta lokalytor med centralt läge på Östtegs industriområ...

Visad