Kontor, Kyrkogatan 27, Centrum, Mora

Diös Restaurang (20 m) Friskvård (21 m) Shopping (45 m) Kemtvätt (95 m) Uttagsautomat (138 m) Kommunikation (149 m) Postkontor (160 m) Bank (198 m)

Kontor på 240 kvm på Kyrkogatan 27 i Centrum

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 240 m²
Adress Kyrkogatan 27
Område Centrum
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41864690
Få prisuppgift & information
Beskrivning

En lokal om 240 kvm med ett centralt läge i direkt anslutning till gågatan. 2 tr upp med hiss. Här har du tillgång till ett halvt våningsplan med möjlighet att sätta din egen prägel. I dagsläget består lokalen huvudsakligen av 2 stora rum som kan anpassas till öppen kontorslösning eller mindre rum med nya ytskikt enligt önskemål. Öppen lokal med bra ljusinsläpp och en terass med utsikt över Siljan. Mindre personalrum med kök, 2 separata omklädningsrum med dusch. Möjlighet till kundmottagning/reception.

Omgivning

Mora har ett vackert läge vid sjön Siljans norra strand och drygt 20 000 invånare. Orten är kanske mest känd för Vasaloppet, Dalahästen och Tomteland. I Mora har du närhet till fina natur- och rekreationsområden och ett av Sveriges bästa skidområden. Här finns även två alpina anläggningar. Mora är också ett centrum för handel, hantverk och industri med starka varumärken som exempelvis Morakniv. Det råder ett vänligt företagsklimat och näringslivet präglas av tillverkande industri, turism och handel. Här f

Kommunikationer

Gångavstånd till buss- och tågstationen. Ca 7 km till Mora-Siljan flygplats. Lokaltrafiken och de regionala linjerna körs av Dalatrafik, www.dalatrafik.se.

Service

Lunchrestaurang finns i fastigheten samt i närområdet. Cirka 100 m till livsmedelsaffärer samt cirka 300 m till gym. Post finns inom 500 m. 10 m till bank. Apotek och tandläkare finns i fastigheten.

Övrigt

En mycket välskött och fin fastighet.

Uthyrare & kontaktpersoner