Kontor, Kyrkogatan 26, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 596 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 163 900 - 208 600 kr/mån

Helt egen fastighet på 600 kvm - fördelat på 3 plan! Lokalen anpassas efter er och har ett suveränt läge mitt i stan. Får inte missas!


Lokaltyper Kontor / Utställning / mässa
Total yta 596 m²
Adress Kyrkogatan 26
Område Inom Vallgraven
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1914
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41917580
Områdeshyra 163 900 - 208 600 kr/mån
3 300 - 4 200 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Nu har ni chansen att få tillgång till ett helt hus! Lokalen är på totalt 600 kvm och fördelat på 3 våningsplan (Bottenplan ut mot gatan, våning 1, 2 samt vindsvåning)
Här har ni som nästa hyresgäst all chans i världen att påverka och utforma lokalen efter vad ni önskar. Kanske två plan med kontor och bottenvåning som publik yta eller showroom? Bara fantasin sätter gränser!
Lokalen har ett galet bra läge mitt i stan och har stora fönster men bra ljusinsläpp och synlighet!

Omgivning

Kyrkogatan är en gata mitt i hjärtat av centrala Göteborg. Här finns också NK, Kompassen, Arkaden, Nordstan och Kungsgatans butiksstråk som alla erbjuder shopping av högsta klass. Dessutom är kafé- och restauranglivet sjudande i denna delen av staden.

Kommunikationer

50 meter från lokalen ligger hållplatsen Domkyrkan. En kort promenad tar dig till knutpunkten Brunnsparken - här ifrån går alla tänkbara spårvagnar och bussar. Men vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, så är det enkelt att ta sig till Kyrkogatan.

Planlösning

Flexibel - går att anpassa efter ny hyresgäst.

Parkering

Kungsgaraget och Kungstorget ligger en kort promenad bort och erbjuder parkeringsplatser

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen