Kontor, Kyrkogatan 20-22, Centrum, Göteborg

  • 66 m²
  • 20191201
  • 18 150 - 23 100 kr/mån

Välkomna till denna lilla kontorspärla med Domkyrkans vackra park som granne. En charmig lokal i ett hus med historia. Perfekt för det lilla företaget som vill sitta centralt i stan. Stora fönster, hö ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 66 m²
Adress Kyrkogatan 20-22
Område Centrum
Byggår 1813
Tillträde 20191201
Objektsnummer 41866719
Områdeshyra 18 150 - 23 100 kr/mån
3 300 - 4 200 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Välkomna till denna lilla kontorspärla med Domkyrkans vackra park som granne. En charmig lokal i ett hus med historia. Perfekt för det lilla företaget som vill sitta centralt i stan. Stora fönster, högt i tak och smakfullt färgsatt. Välkomna att boka en tid för visning!

Kommunikationer

Fastigheten är centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. De närmsta buss och spårvagnshållplatserna är Domkyrkan och Grönsakstorget. Centralstationen ligger 5 minuter bort med spårvagn, 10 minuter till fots.

Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik .

Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. På bl.a. Kungsgatan och vid Grönsakstorget finns det flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City.

• Parkeringshuset i Nordstan

• Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7

Service

Fastigheten ligger utmed Kungsgatans shoppingstråk som har en stor variation av butiker, restauranger och service. I närheten finns också Magasinsgatan och Vallgatan med en mängd olika caféer och lunchrestauranger samt butiker. För den aktiva finns flera träningsanläggningar i närheten så som Friskis & Svettis, Nordic Wellness, Fysiken och Fitness24seven.

Närmsta spårvagnshållplatser är Domkyrkan och Grönsakstorget.


Bilder på lokalen