Butikslokal, Kyrkogatan 1, Centrum, Malmö

  • 105 m²
  • 10 500 - 21 875 kr/mån

På Kyrkogatan, den lilla gatan mellan Stortorget och Malmö Tingsrätt, finns denna underbara lokal som lämpar sig väl för en skönhetsklinik. Lokalen erbjuder idag 2 behandlingsrum, en butiksyta samt en väntyta som med fördel också kan användas för ytterligare ett behandlingsrum om behov finns. Utöver det finns naturligtvis både kök och toalett. Lokalen är mycket fräsch och ger ett lugnt och avkopplande intryck. Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta. Det är endast ett stenkas...


Lokaltyper Butikslokal / Övrig lokal
Total yta 105 m²
Adress Kyrkogatan 1
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41936675
Områdeshyra 10 500 - 21 875 kr/mån
1 200 - 2 500 kr/m²/år

Beskrivning

På Kyrkogatan, den lilla gatan mellan Stortorget och Malmö Tingsrätt, finns denna underbara lokal som lämpar sig väl för en skönhetsklinik.

Lokalen erbjuder idag 2 behandlingsrum, en butiksyta samt en väntyta som med fördel också kan användas för ytterligare ett behandlingsrum om behov finns. Utöver det finns naturligtvis både kök och toalett. Lokalen är mycket fräsch och ger ett lugnt och avkopplande intryck.

Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta. Det är endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet.

Parkering

Det finns externa parkeringshus i området.

Service

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten.Bilder på lokalen