Kontor, Kyrkgatan 53, Östersund, Östersund

Hyra 9 425 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Kommunikation (68 m) Restaurang (86 m) Shopping (103 m) Parkering (139 m) Uttagsautomat (153 m) Friskvård (179 m) Postkontor (197 m) Bank (252 m) Bränslestation (363 m)

Mycket ljus och fin lokal beläget överst i kontorshus. Idag utformad med större rum men kan byggas om till cellkontorslösning. Det är lätt att hitta till fastigheten då den ligger så centralt. Var medoch påverka utformning och färgval tillsammans med oss, så kan vi hjälpa till att skapa ert drömkontor!...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 116 m²
Adress Kyrkgatan 53
Område Östersund
Objektsnr 41858007
Hyra
9 425 kr/mån
975 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Mycket ljus och fin lokal beläget överst i kontorshus. Idag utformad med större rum men kan byggas om till cellkontorslösning. Det är lätt att hitta till fastigheten då den ligger så centralt. Var med och påverka utformning och färgval tillsammans med oss, så kan vi hjälpa till att skapa ert drömkontor!

Omgivning

Centralt belägen fastighet i Östersunds centrum.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen två kvarter från busstorget som trafikeras av såväl lokal- som landsortsbussarna. Flygbuss från Åre-Östersund Flygplats angör busstorget. Östersunds Tågstation ligger fyra kvarter från fastigheten.

Service

Två kvarter från fastigheten finns Östersunds gågata med all tänkbar service (Livsmedel, apotek, tandläkare, sjukvård, lunchrestauranger samt övrig shopping).