Kontor, Kvarnkullevägen 8, Herrestad, Uddevalla, Uddevalla

  • 66 m²

Ledig lokalyta i Uddevalla, Herrestad, ca 66 m² fördelat på ett antal kontor, sammanträdesrum och lokaler. Strategiskt bra läge i närhet till Torps Köpcentrum/IKEA/ Östra Torps Handelsplats, E6 mm.


Lokaltyp Kontor
Total yta 66 m²
Adress Kvarnkullevägen 8
Område Herrestad, Uddevalla
Kommun Uddevalla kommun
Objektsnummer 41887727

Beskrivning

Ledig företagslokal i Uddevalla, Herrestad, finns för uthyrning omgående.
Lokalytan är ca 66 m² och det är fördelat på ett antal kontor, sammanträdesrum och lokaler. Sedan ingår det del i personalrum m fl. Den lediga lokalen ligger på Norgården i Herrestad.
Fastigheten har ett mycket bra och centralt läge på Herrestads Industriområde och området expanderar hela tiden. Därmed är det ett attraktivt område med sitt centrala läge och närhet till tex E6, Torps Köpcentrum, Östra Torps Handelsplats med bl a IKEA och till övriga butiker/företag på Norgården.
Perfekt läge med endast 2 minuters väg från E6:an. Det är mycket goda pendlingsmöjligheter med buss från Torps Köpcentrum till Göteborg, Henån, Stenungsund, Lysekil, Oslo m fl.
Det finns närliggande lokalbusshållplats och cykelväg.
Fiber finns i lokalerna.
Det finns gott om fria parkeringar direkt utanför.
I bottenvåningen inryms Granngården.
För mer detaljerad information och visning av de lediga lokalerna i Uddevalla, kontakta Tomas 070-637 21 00 eller tomas@tomasgravare.se
Besök gärna vår hemsida för mer information och bilder om denna fastighet eller fler tips på fastigheter/nybyggnationer som vi har i området. Om ni vill hyra lokaler eller lager? Vi utför även nybyggnationer i Uddevalla. www.tomasgravare.se


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen