Produktionslokal, Kvarngatan 20, LILLEVÅNGEN, Arlöv

  • 180 - 600 m²

Funktionella och ändamålsenliga lokaler för lager eller lättare produktion, på tillgängligt läge och med förmånlig hyra!


Lokaltyper Produktionslokal / Verkstad / Kontor / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 180 - 600 m²
Adress Kvarngatan 20
Område LILLEVÅNGEN
Byggår 1965
Renoveringsår 1980
Hiss Ja
Våning 1 av 4
Objektsnummer 41923142

Beskrivning

Funktionella och ändamålsenliga lokaler för lager eller lättare produktion, på lugnt men tillgängligt läge i Arlöv, med närhet till all service och även tillfartsvägar som E22 & E6.

På ett lugnt läge längs med Kvarngatan i Arlöv ligger Magasinet som tidigare innehållit en skickerifabrik, fylld med fina och ändamålsenliga lokaler som lämpar sig för både lager och lättare produktion, eller varför inte konstnärlig verksamhet som musikstudio & -produktion, ateljéer, eller liknande? Här finns alla möjligheter. Och stora ytor.

Lokaler på första våningen som har tillgång till lastbrygga och gemensam lastsluss, ytor mellan 120 kvm och 600 kvm. Lokalerna är fräscha, håller en modern standard och är fullt inflyttningsklara. De går även att anpassa för olika typer av verksamheter.

Kommunikationer

Järnvägsstation på ca 400 meters avstånd. Busstation ännu närmare!

Planlösning

Samtliga lokaler har en öppen planlösning, med stora möjligheter till både egen inredning och anpassning för olika typer av verksamheter.

Parkering

Utmärkta parkeringsmöjligheter på inhägnad gårdsplan, hög säkerhet!

Service

All service finns på bekvämt gångavstånd i centrala Arlöv.

Skyltläge

Fint skyltläge utmed södra stambanan.


Bilder på lokalen