Kontor, Kunskapsallén 14, Berget, Berget/Piteå Science Park, Piteå

  • 9 m²

Berget, Piteå Science Park – kontor i hus 4 Två trevliga kontorsrum i hus 4, huset med spiran på taket, vid Piteå Science Park finns att hyra. Rummen som mäter 9m² respektive 10m² är på plan 2 blandflera andra företag. Rummen är optimala för en person och passar bra för en företagare som gärna vill ha sitt eget kontor men också samverka och träffa andra på området. Ett stort fika- och lunchrum delas med övriga hyresgäster på våningsplanet. Fri parkering finns i anslutning till byggnaden och vi...


Lokaltyp Kontor
Total yta 9 m²
Adress Kunskapsallén 14, Berget
Område Berget/Piteå Science Park
Objektsnummer 41893535

Beskrivning

Berget, Piteå Science Park – kontor i hus 4

Två trevliga kontorsrum i hus 4, huset med spiran på taket, vid Piteå Science Park finns att hyra. Rummen som mäter 9m² respektive 10m² är på plan 2 bland flera andra företag. Rummen är optimala för en person och passar bra för en företagare som gärna vill ha sitt eget kontor men också samverka och träffa andra på området. Ett stort fika- och lunchrum delas med övriga hyresgäster på våningsplanet. Fri parkering finns i anslutning till byggnaden och vintertid har våra hyresgäster möjlighet att hyra motorvärmare med personlig kod. I samma hus finns restaurang, service desk, bokningsbara konferensrum och stora möjligheter till samverkan med många andra företag och verksamheter.
På samma våningsplan hyr bland andra Norrbotniabanan, Savecore, Visma, Tomas Riklund, Dans i Nord, Adsight och RISE. På området finns t.ex. även Piteå Science Park, LTU, Svevind, WPS och Studio Acusticum. Restaurang finns på entréplan i samma hus som kontoret samt service desk som även är ticketmaster-ombud. En nyöppnad matbutik finns runt hörnet och motionsspår på Grisberget finns på 5 minuters promenadavstånd.

Vill du veta mer och boka en visning? Kontakta:
Johannes, 0911-933 91
Jenny, 0911-933 99


Bilder på lokalen