Kontor, Kungstorget 2, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 399 m²
  • 109 725 - 139 650 kr/mån

Lokal med öppen planlösning och egen takterass. 403 ljusa kvadratmeter som går att anpassa efter era behov både när det gäller planlösningen samt ytskikten. Bra läge på Södra Larmgatan med direkt anslutning till det mysiga Kv Victoria som står klart under våren 2019. Stort utbud av butiker och restauranger. Bra kommunikationer från närbelägna Kungsportsplatsen där bl.a. flygbussarna till Landvetter trafikerar samt bra parkeringsmöjligheter för besökare på Kungstorget. Välkommen på visning!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 399 m²
Adress Kungstorget 2
Område Inom Vallgraven
Objektsnummer 41918978
Områdeshyra 109 725 - 139 650 kr/mån
3 300 - 4 200 kr/m²/år

Beskrivning

Lokal med öppen planlösning och egen takterass. 403 ljusa kvadratmeter som går att anpassa efter era behov både när det gäller planlösningen samt ytskikten. Bra läge på Södra Larmgatan med direkt anslutning till det mysiga Kv Victoria som står klart under våren 2019. Stort utbud av butiker och restauranger. Bra kommunikationer från närbelägna Kungsportsplatsen där bl.a. flygbussarna till Landvetter trafikerar samt bra parkeringsmöjligheter för besökare på Kungstorget.

Välkommen på visning!

Kommunikationer

Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.