Kontor, Kungsportsavenyn 34, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 660 - 3 400 m²

I kvarteret Sturefors som är en del av Mid Avenue uppförs nu en alldeles ny byggnad mot Lorensbersgatan med nya, yteffektiva kontorsytor. Entrén kommer vara belägen mot Avenyn vilket kommer ge kontoret ett utmärkt läge med närhet till shopping, kultur och nöje! De totalt 3 400 kvadratmetrarna kommer vara fördelade på sex våningsplan och vara klara för inflyttning Q3 2019. Varje plan kommer ha en yta på ca 660 kvm med totalt 57 arbetsplatser och konferens- och samtalsrum i olika storlekar. Dessut...


Lokaltyp Kontor
Total yta 660 - 3 400 m²
Adress Kungsportsavenyn 34
Område Inom Vallgraven
Byggår 2018
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41847196

Beskrivning

I kvarteret Sturefors som är en del av Mid Avenue uppförs nu en alldeles ny byggnad mot Lorensbersgatan med nya, yteffektiva kontorsytor. Entrén kommer vara belägen mot Avenyn vilket kommer ge kontoret ett utmärkt läge med närhet till shopping, kultur och nöje! De totalt 3 400 kvadratmetrarna kommer vara fördelade på sex våningsplan och vara klara för inflyttning Q3 2019. Varje plan kommer ha en yta på ca 660 kvm med totalt 57 arbetsplatser och konferens- och samtalsrum i olika storlekar. Dessutom kommer taket erbjuda en stor, härlig terrass med en unik vy över det pulserande stadslivet nedanför - ett kontor som helt enkelt kommer vara i toppklass!

Kontakta Collier för visning!

Omgivning

Kvarteret Sturefors är en del av Mid Avenue, fyra kvarter i Göteborgs medelpunkt för shopping, kultur, upplevelser, nöje, arbete och boende – mitt i stan.

Kommunikationer

Avenyområdet är lättillgängligt, kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar på Avenyn.

Planlösning

Kontor.

Parkering

Trots sitt centrala läge finns här goda parkeringsmöjligheter med såväl Heden, parkeringshus och Vasastaden nästgårds.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen