Butikslokal, Kungsportsavenyn 25, Avenyområdet, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 84 604 - 412 104 kr/mån
Wallenstam AB (publ) Shopping (0 m) Restaurang (28 m) Uttagsautomat (54 m) Friskvård (60 m) Bank (68 m) Kommunikation (106 m) Postkontor (140 m) Kemtvätt (210 m) Grönområde (367 m) Parkering (527 m)

Ett enastående tillfälle att etablera en butik på 655 kvm på Kungsportsavenyn 25 i den lokal som tidigare disponerats av Lindex. Detta är från början en gammal biograf så vi ser gärna att den nya hyresgästen vill ta bort nuvarande undertak och utnyttja den extra höga takhöjden. Detta kommer att vara en ren råyta där ni får möjlighet att designa lokalen helt efter era önskemål och företagets profil och naturligtvis är det stora skyltfönster ut mot den breda trottoaren. Butiken kommer att vara til...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 655 m²
Adress Kungsportsavenyn 25
Område Avenyområdet
Objektsnr 41861554
Lokalguidens estimerade områdeshyra
84 604 - 412 104 kr/mån
1 550 - 7 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Ett enastående tillfälle att etablera en butik på 655 kvm på Kungsportsavenyn 25 i den lokal som tidigare disponerats av Lindex. Detta är från början en gammal biograf så vi ser gärna att den nya hyresgästen vill ta bort nuvarande undertak och utnyttja den extra höga takhöjden. Detta kommer att vara en ren råyta där ni får möjlighet att designa lokalen helt efter era önskemål och företagets profil och naturligtvis är det stora skyltfönster ut mot den breda trottoaren. Butiken kommer att vara tillgänglig under Q3 2017 och kan säkert slå upp portarna till julhandeln.

Kommunikationer

Avenyområdet är lättillgängligt, kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar på Avenyn. Och trots sitt centrala läge finns här goda parkeringsmöjligheter med såväl Heden, parkeringshus och Vasastaden nästgårds.

Kungsportsavenyen 25, Avenyn

Butikslokal som tidigare varit biograf med möjlighet till ex...

Visad

Kungsportsavenyn 25, Centrum

Butikslokalen kommer att vara en ren råyta där ni får möjlig...

Visad

Kungsportsavenyen 22, Avenyn

Fin kontorslokal belägen 2 trappor upp. Planlösningen består...

Visad

Kungsportsavenyen 21, Göteborg

Join the Workspace Evolution! CONVENDUM CONVENDUM möte...

Visad