Butikslokal, Kungsportsavenyn 25, Avenyområdet, Göteborg

  • 700 m²
  • 58 333 - 233 333 kr/mån

Ett enastående tillfälle att etablera en butik på 700 kvm på Kungsportsavenyn 25 i den lokal som tidigare disponerats av Lindex. Detta är från början en gammal biograf så vi ser gärna att den nya hyresgästen vill ta bort nuvarande undertak och utnyttja den extra höga takhöjden. Detta kommer att vara en ren råyta där ni får möjlighet att designa lokalen helt efter era önskemål och företagets profil och naturligtvis är det stora skyltfönster ut mot den breda trottoaren....


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 700 m²
Adress Kungsportsavenyn 25
Område Avenyområdet
Objektsnummer 41861554
Områdeshyra 58 333 - 233 333 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Beskrivning

Ett enastående tillfälle att etablera en butik på 700 kvm på Kungsportsavenyn 25 i den lokal som tidigare disponerats av Lindex. Detta är från början en gammal biograf så vi ser gärna att den nya hyresgästen vill ta bort nuvarande undertak och utnyttja den extra höga takhöjden. Detta kommer att vara en ren råyta där ni får möjlighet att designa lokalen helt efter era önskemål och företagets profil och naturligtvis är det stora skyltfönster ut mot den breda trottoaren.

Kommunikationer

Avenyområdet är lättillgängligt, kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar på Avenyn. Och trots sitt centrala läge finns här goda parkeringsmöjligheter med såväl Heden, parkeringshus och Vasastaden nästgårds.