Kontor, Kungsportsavenyn 1, Avenyområdet, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 44 708 - 78 625 kr/mån
Wallenstam AB (publ) Restaurang (8 m) Friskvård (62 m) Shopping (157 m) Bank (189 m) Uttagsautomat (120 m) Kommunikation (236 m) Parkering (197 m)

På bästa läge på Avenyn i Göteborg kan vi nu erbjuda en respresentativ kontorslokal om 370kvm. Fastigheten som restes år 1883 på initiativ av Sveriges Redareförening är än idag en av Göteborgs vackraste byggnader. Här erbjuder vi lokaler för företag med högt ställda krav och som söker en representativ, smidig och inspirerande kontorsmiljö. Lokalen som är belägen på våning 2 är mycket rymlig med stora rum med högt i tak och vackra stuckaturer. Lokalen skall genomgå viss ytskiktsrenovering och dä...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 370 m²
Adress Kungsportsavenyn 1
Område Avenyområdet
Objektsnr 41865355
Lokalguidens estimerade områdeshyra
44 708 - 78 625 kr/mån
1 450 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

På bästa läge på Avenyn i Göteborg kan vi nu erbjuda en respresentativ kontorslokal om 370kvm. Fastigheten som restes år 1883 på initiativ av Sveriges Redareförening är än idag en av Göteborgs vackraste byggnader.
Här erbjuder vi lokaler för företag med högt ställda krav och som söker en representativ, smidig och inspirerande kontorsmiljö. Lokalen som är belägen på våning 2 är mycket rymlig med stora rum med högt i tak och vackra stuckaturer. Lokalen skall genomgå viss ytskiktsrenovering och där har en ny hyresgäst möjlighet att påverka såväl materialval som till viss mån planlösning.

Det strategiska läget på Avenyn innebär gångavstånd till bland annat Centralstationen, Lilla Bommen, Nordstan och Svenska Mässan. Området har mycket bra närservice såsom restauranger, banker och butiker.
Wallenstam genomför just nu omfattande utveckling av Avenyområdet och tillför ytterligare handelsyta och nya lägenheter. Allt för att göra Avenyn och dess närområde till en ännu mer levande och attraktiv stadsdel. Kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Även flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar på Avenyn.

Kommunikationer

Avenyområdet är lättillgängligt, kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar på Avenyn. Och trots sitt centrala läge finns här goda parkeringsmöjligheter med såväl Heden, parkeringshus och Vasastaden nästgårds.

Kungsportsavenyn 1, 3., Centrum

Kontorslokal om 303kvm på Kungsportsavenyn 1, City. Lokalen ...

Visad

Kungsportsavenyn 1, 2., Centrum

Representativ kontorslokal om 720kvm i vacker fastighet från...

Visad

Kungsportsavenyn 1, Avenyområdet

I bästa läge på Avenyn har vi nu en ledig kontorslokal om 30...

Visad

Kungsportsavenyn 1, 2., Centrum

Representativ kontorslokal om 370kvm i vacker fastighet från...

Visad