Butikslokal, Kungsportsavenyen 34, Avenyområdet, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 26 250 - 101 250 kr/mån
Wallenstam AB (publ) Restaurang (36 m) Shopping (3 m) Friskvård (35 m) Uttagsautomat (151 m) Kommunikation (279 m) Kemtvätt (200 m) Bank (44 m)

Nu finns en helt unik möjlighet för dig som vill skapa en alldeles ny butik på ett av Göteborgs bästa lägen, Kungsportsavenyn 34. Här kommer vi att renovera hela fasaden och byta ut glaspartierna motc:a 3 meter höga skyltfönster. Vi bygger om för Swedbank och deras lokal i gatuplanet, c:a 300 kvm, kommer att bli ledig så att det finns möjlighet att slå upp portarna till julhandeln 2015. Sätt din egen prägel på en helt tom yta och utforma den enligt dina personliga val och efter företagets prof...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 300 m²
Adress Kungsportsavenyen 34
Område Avenyområdet
Objektsnr 41860581
Lokalguidens estimerade områdeshyra
26 250 - 101 250 kr/mån
1 050 - 4 050 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Nu finns en helt unik möjlighet för dig som vill skapa en alldeles ny butik på ett av Göteborgs bästa lägen, Kungsportsavenyn 34. Här kommer vi att renovera hela fasaden och byta ut glaspartierna mot c:a 3 meter höga skyltfönster. Vi bygger om för Swedbank och deras lokal i gatuplanet, c:a 300 kvm, kommer att bli ledig så att det finns möjlighet att slå upp portarna till julhandeln 2015.

Sätt din egen prägel på en helt tom yta och utforma den enligt dina personliga val och efter företagets profil. Lokalen lämpar sig inte för restaurangverksamhet.

Kommunikationer

Avenyområdet är lättillgängligt, kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar på Avenyn. Och trots sitt centrala läge finns här goda parkeringsmöjligheter med såväl Heden, parkeringshus och Vasastaden nästgårds.

Kungsportsavenyen 34, Centrum

Butikslokal på 300kvm. Här kommer hela fasaden renoveras och...

Visad

Kungsportsavenyen 34, Göteborg/Centrum

Med 3 meter höga skyltfönster mot Avenyen kan man här skapa ...

Visad

Kungsportsavenyen 34, Göteborg

Här skapas en alldeles ny butik på ett av Göteborgs bästa lä...

Visad

Kungsportsavenyen 25, Centrum

Butikslokalen kommer att vara en ren råyta där ni får möjlig...

Visad