Kontor, Kungsgatan 47 A, City , Uppsala

  • 210 m²
  • Enligt överenskommelse

210 kvm nyrenoverad kontorslokal i centrala Uppsala


Lokaltyp Kontor
Total yta 210 m²
Adress Kungsgatan 47 A
Område City
Kommun Uppsala kommun
Våning 3:e våningen
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41917958

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

I kvarteret Dragarbrunn 20:6 har den anrika fastigheten från 1890 totalrenoverats och fått en rejäl ansiktslyftning. På Kungsgatan 47A i centrala Uppsala finns det möjlighet att hyra en kontorslokal i toppskick. Ny klimatanläggning med kyld tilluft samt mekanisk frånluft är installerad. Fastigheten passar utmärkt till de företag som söker representativt kontor.

Kontorslokalen som ligger på våning 3 har smakfulla materialval och generösa ljusinsläpp. Lokalens planlösning rymmer alla de faciliteter som ett modernt företag kan tänkas behöva - plats för ca 18 arbetsplatser, mötesrum, samtalsrum, 2 wc och pentry.

Det centrala läget i Uppsala gör att all önskvärd service finns i omkringliggande kvarter. Ett stenkast bort ligger Dragarbrunnsgatan med ett stort utbud all tänkbar service såsom restauranger, caféer, livsmedelsaffär, gym samt bankkontor. Läget är optimalt för både den bilburne och för den som åker kollektivt.