Butikslokal, Kungsgatan 21, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 260 m²
  • 21 667 - 86 667 kr/mån

Nu erbjuds en trevlig butikslokal mitt i centrum! Lokalen är 260 kvm och ligger i markplan. Här är det mycket liv och rörelse då det finns mycket shopping och handel på gatan som är ett självklart shoppingstråk! Lokalen har också närhet till kollektivtrafik, Domkyrkan ligger bara 200 meter bort och Stenpiren 350 meter bort....


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 260 m²
Adress Kungsgatan 21
Område Inom Vallgraven
Objektsnummer 41866958
Områdeshyra 21 667 - 86 667 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Beskrivning

Nu erbjuds en trevlig butikslokal mitt i centrum! Lokalen är 260 kvm och ligger i markplan. Här är det mycket liv och rörelse då det finns mycket shopping och handel på gatan som är ett självklart shoppingstråk! Lokalen har också närhet till kollektivtrafik, Domkyrkan ligger bara 200 meter bort och Stenpiren 350 meter bort.

Omgivning

Lokalen är belägen på den långa shoppinggatan Kungsgatan, gatan är ett självklart shoppingstråk i stan där flera av de stora kedjorna håller till. Lokalen går du snabbt till från knutpunkterna Brunnsparken och Nordstan. Mitt på Kungsgatan ligger även Göteborgs Domkyrka, omgiven av en trevlig park som gjord för en parkbänks-paus eller picknick i gräset.

Kommunikationer

Buss- och spårvagnshållplatsen Domkyrkan ligger 200 meter bort och Stenpiren har du 350 meter bort, här avgår buss, spårvagn men också båt från andra sidan älven.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i området Apcoa samt Q-Park

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!