Kontor, Kungsgatan 2, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 169 867 - 232 267 kr/mån
Fabege AB Kommunikation (2609 m)

Mitt i pulsen från Stureplan finns denna fina lokal med utsikt över Stureplan och Birger Jarlsgatan!

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 416 m²
Adress Kungsgatan 2
Område City
Våning 4
Objektsnr 41904813
Lokalguidens estimerade områdeshyra
169 867 - 232 267 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Fantastiskt fin lokal med utsikt över Stureplan och Birger Jarlsgatan. Vi totalrenoverar denna lokal till ett fantastiskt utförande i en av Stockholms vackraste och mest välbelägna fastigheter.Bilderna är inspirationsbilder från en annan Hyresgäst.

Omgivning

Denna fastighet ligger mitt i pulsen från Stureplan och alldeles intill Humlegården med gångavstånd till Stockholms bästa adresser - Stureplan, Kungsgatan och Östermalmstorg. Lokalerna ligger inte bara i ett område fullt med kontor utan i ett levande kvarter med en mångfald av restauranger, caféer och en mix av inrednings och klädbutiker. Direkt utanför entrén finns Stureplan med allt sitt utbud av lunchrestauranger och Sturegallerian med sin högklassiga shopping.

Kommunikationer

Både bussar och tunnelbana på väldigt nära avstånd. Knappt 10 minuters promenad till T-centralen. Tunnelbanans röda linje (Ropsten och Mörby Centrum) på 2 minuters promenad till tunnelbanestation Östermalmstorg.
Här finns mycket goda kommunikationer. Östermalms tunnelbanestation har en uppgång vid Stureplan och flera busslinjer stannar i närheten bland annat 1, 2, 55 och 56.
Råkar du bo i skärgården väntar båtarna på dig i Nybrokajen alldeles intill.

Planlösning

Härlig lokal med högt i tak och fantastisk utsikt mot Stureplan. Lokalen har en generös storruumslösning med möjlighet att dela upp i en intern del och en extern del med en mycket trevlig entré och loungedel.

Service

Du har ett obegränsat serviceutbud på Kungsgatan, Regeringsgatan och vid Stureplan: restauranger, shopping, gym och caféer. Stureplan med sin puls och allt sitt utbud ligger direkt utanför dörren. Lunchställen av stor variation finns i närområdet.

Frågan är snarare vad man inte kan göra. Vägg i vägg med Stureplan, vilket förmedlar det du egentligen redan vet: att du är fullständigt omringad av lunchrestauranger, affärer, med mera. Att det kryllar av gym med alla möjliga varianter av pass -allt mellan laseryoga och afrodans- säger sig självt.

Gymmet Balance finns på Lästmakargatan Lyx-, husmans- och vegorestaurangerna är obegränsade. Butikerna varierar mellan Nathalie Schuterman och Lagerhaus. Det man kanske glömmer är att hela Djurgården med sin grönska och havsluft ligger och väntar på den som har joggingskor

Närliggande företag

I fastigheten sitter bland annat Länsförsäkringar, Hotell Kung Carl, Forex Bank och Advokatfirman W&Ö HB.

Övrigt

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.

Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.
Fastigheten är byggd 1929 och består av 9 våningar, varav 1 våning är källarplan. En av våra mest centrala fastigheter, belägen vid Stureplan i början av Kungsgatan. Den inrymmer kontors lokaler, butiker i entréplan och även ett hotell.

Stureplan 15, Norrmalm

Unik möjlighet att hyra kontor mitt på Stureplan! Sällan led...

Visad

Norrlandsgatan 22, City

En jättefin lokal i ett charmigt hus. Lokalen är anpassad fö...

Visad

Lästmakargatan 10, City

Underbar liten lokal högst upp med vindskänsla och egen balk...

Visad

Stureplan 4C, Östermalm

Fokusera på ditt företag och arbeta effektivt i professionel...

Visad