Kontor, Kungsgatan 17, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 240 m²

Högst upp i denna vackra byggnad blir ett kontor i hörnläge ledigt hösten 2019. Hiss finns från markplan. Planlösningen erbjuder idag rum i varierande storlekar. Här finns rum med allt från en arbetsplats upp till 4 platser. För den aktive finns ett gym i byggnaden. Här sitter ni mitt i stadens puls och nära till de stora knutpunkterna Stenpiren, Järntorget, Kungstorget, Brunnsparken och Centralstationen. Närområdet erbjuder all tänkbar service och trevliga caféer och restauranger. Välkommen at...


Lokaltyp Kontor
Total yta 240 m²
Adress Kungsgatan 17
Område Inom Vallgraven
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41824162

Beskrivning

Högst upp i denna vackra byggnad blir ett kontor i hörnläge ledigt hösten 2019. Hiss finns från markplan. Planlösningen erbjuder idag rum i varierande storlekar. Här finns rum med allt från en arbetsplats upp till 4 platser. För den aktive finns ett gym i byggnaden. Här sitter ni mitt i stadens puls och nära till de stora knutpunkterna Stenpiren, Järntorget, Kungstorget, Brunnsparken och Centralstationen. Närområdet erbjuder all tänkbar service och trevliga caféer och restauranger.

Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Omgivning

Kontoret är centralt beläget i hörnet av Kungsgatan - Magasinsgatan och ingår i ett större kvarter med kontor, bostäder, butiker. Kvarteret innehåller en blandning av nya och äldre byggnader.
Kungsgatan är den långa shoppinggatan i stan där flera av de stora kedjorna håller till. Magasinsgatan har ni runt hörnet som de senaste åren fått många roliga och spännande butiker samt erbjuder nya matupplevelser. Mitt på Kungsgatan ligger även Göteborgs Domkyrka, omgiven av en trevlig park som gjord för en parkbänks-paus eller picknick i gräset.

Kommunikationer

Mycket goda kollektiva förbindelser. Nära Domkyrkans spårvagn- och busshållplats samt gångavstånd till hållplats Skeppsbron.

Planlösning

Kontorsrum i varierande storlek.

Parkering

Närmsta P-garage finner ni bara någon minuts gångavstånd på Ekelundsgatan.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen