Kontor, Kungsgatan 15, Göteborg, Göteborg

Lokalisera AB Restaurang (11 m) Friskvård (25 m) Shopping (30 m) Bilservice (98 m) Parkering (128 m) Kemtvätt (139 m) Kommunikation (159 m) Postkontor (167 m) Bank (184 m) Uttagsautomat (222 m) Grönområde (549 m) Bränslestation (551 m)

Nu finns möjlighet att hyra en rumsindelad lokal på 4 vån om ca 500 m2 i ett centralt, men ändå lugnt, läge högt upp på Kungsgatan.

Beskrivning

Lokal med ett centralt men ändå lugnt läge i hjärtat av Göteborg. Lokalen är belägen högt upp på Kungsgatan, alldeles invid Kaserntorget/Kungshöjd. Lokalen har ett modernt utseende och med god teknisk standard och är mestadels rumsindelad. Lokalen är anpassningsbar.

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Mitt i händelserna centrum med butiker och kontor. Fastigheten är belägen i hörnet Kungsgatan 15-17/Magasinsgatan 17. Kvarteret innehåller nya och äldre fastigheter.

Kommunikationer

Mycket goda. Närra Domkyrkans spårvagn- och busshållplats.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra i närliggande garage.

Service

Nära all tänkbar service i göteborgs centrum.

Kungsgatan 15, Centrum

Kungsgatan 15, Inom Vallgraven

Visad

Kaserntorget 5, 2., Centrum

Kontorslokal i två plan med ljus och öppen planlösning

Visad

Kaserntorget 5, 2., Centrum

Mycket ljus och mixad planlösning mitt i centrum med en lite...

Visad