Kontor, Kungsgatan 111C, Kungshörnet, Uppsala

Lokalguidens estimerade områdeshyra 14 000 - 32 667 kr/mån
Vasakronan AB Shopping (12 m) Bilservice (177 m) Bränslestation (165 m) Restaurang (116 m) Friskvård (82 m)

Välkommen till ett helt nyrenoverat kontor på Kungshörnet. En lokal placerad högst upp i huset med gott om fönster som ger ett härligt ljus och generöst ljusinsläpp. Kontoret är funktionella och eleganta ytskikt med textilmatta och ekparkett som möter de ljusmålade väggarna. Här kan hela gänget arbeta tillsammans i den öppna planlösningen med den nylagda textilmattan som bidrat till en bra arbetsmiljö. Planlösningen innehåller även flera funktionsutrymmen som t.ex. ett mötesrum som kan förvandla...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 140 m²
Adress Kungsgatan 111C
Område Kungshörnet
Renoveringsår 1987
Objektsnr 41859361
Lokalguidens estimerade områdeshyra
14 000 - 32 667 kr/mån
1 200 - 2 800 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Välkommen till ett helt nyrenoverat kontor på Kungshörnet. En lokal placerad högst upp i huset med gott om fönster som ger ett härligt ljus och generöst ljusinsläpp. Kontoret är funktionella och eleganta ytskikt med textilmatta och ekparkett som möter de ljusmålade väggarna. Här kan hela gänget arbeta tillsammans i den öppna planlösningen med den nylagda textilmattan som bidrat till en bra arbetsmiljö. Planlösningen innehåller även flera funktionsutrymmen som t.ex. ett mötesrum som kan förvandlas från ett till flera. Fördelningen skapar effektivitet för både enskilt arbete och möten eller samarbete. Det stora öppna rummet bidrar till att skapa den härliga öppna och ljusa känslan.

Omgivning

Kungshörnet har ett utmärkt läge nära både E4:an och handeln som växer fram kring Ikea. I huset finns dessutom en rad spännande butiker, främst med produkter av lite mer sällanköpskaraktär. Flera lunchrestaurang finns i fastigheten.

Kommunikationer

Till centrala stan tar du antingen bussen eller bilen på några minuter. Fastigheten ligger vid Uppsalas södra infart med stads- och flygbuss längs Kungsgatan. Till nya resecentrum är det ca 1700 m eller ca 20 minuters promenad. Mycket goda parkeringsmöjligheter både för hyresgäster och besökare.

Parkering

Parkering finns. Kontakta Europark/Apcoa på telefon 08-556 306 70, uthyrning@apcoa.se Hemsida: www.apcoa.se

Service

I kvarteret finns fler restauranger, data och kontorsartiklar samt sport och fritids butiker mm. Du hittar också bl.a. snabbgrossist, livsmedelshandel, Statoil och OK/Q8-mack i närheten.

Kungsgatan 111, Kungshörnet

Moderna och effektiva lokaler med arbetsplatser i rumslösnin...

Visad

Kungsgatan 115, Kungshörnet

Butiken består av stora öppna ytor med stora fönster åt mång...

Visad

Kungsgatan 107, Kungshörnet

Mindre butikslokal vid Kungshörnet med goda skyltmöjligheter...

Visad

Kungsgatan 113, Kungshörnet

Ett kontor med många möjligheter inte så långt från tågstati...

Visad