Kontor, Kungsbroplan 3A, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 49 638 - 128 013 kr/mån
Fabege AB Shopping (411 m) Restaurang (174 m) Friskvård (352 m) Bank (290 m) Kommunikation (386 m) Parkering (617 m) Kemtvätt (434 m) Postkontor (486 m)

Centralt kontor och utställningslokaler i bästa läge med sjöutsikt

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 627 m²
Adress Kungsbroplan 3A
Område City
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41866645
Lokalguidens estimerade områdeshyra
49 638 - 128 013 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Detta är en lokal som Du som ny hyresgäst är med och utformar. Du får egen entré och två fantastiskt fina fönster ut mot Kungsbroplan att marknadsföra sig i. Takhöjden är mycket bra i hela lokalen.

Omgivning

Endast tre minuter från alla kommunikationer på Centralstationen men ändå vid grönskan utefter Klara sjö som erbjuder härliga promenadstråk och charmiga kvarter.

Kommunikationer

Gångavstånd till Centralstationen & Cityterminalen (3 minuter). Tillgång till bussar, tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg samt Arlanda Express (2-3 minuter).
Cirka fem minuter till Rådhusets tunnelbanestation (röda tunnelbanelinjen).

Planlösning

Lokalen skräddarsys till ny hyresgäst.

Service

Det finns många trevliga lunchställen i när kvarteren, bland annat Primo Ciao Ciao, Svarta Lådan och Bake It Happen som erbjuder både hembakat och hemlagat. Du når Centralen och Vasagatan på 3 minuter och där hittar du trevliga lunchställen såsom Vapiano, Stockholm Fisk eller varför inte en after work i skybaren på Radisson Blue? Utbudet är stort oavsett om det gäller affärslunch eller snabblunch.

Det finns också ett bra utbud av ett flertal hotel - Clarion Sign, Nordic Light Hotel, Elite Hotel Adlon för att bara nämna några.

Närliggande företag

I fastigheten sitter bland annat Fiskars, Biogaia, Sanitec, STF Ingenjörsutbildning AB och AG Arkitekter AB.

Övrigt

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.

Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.Kvarteret Drabanten 3 är uppförd år 1907 och ritades av arkitekten Fredrik Falkenberg. Byggherre och ursprunglig verksamhet var AB Hasse W Tullbergs tryckeri.

Byggnaden består av en huskropp med 9 våningsplan inklusive källare.
Kontor inryms i 7 plan och på entréplanet finns konferensrum, utställningslokal med mera samt en mindre gård. Ett större gårdsbjälklag finns på våning 1, och nås från Kungsholmsstrand 29.

Fastigheten är pelarbyggd och det går att få öppna yteffektiva lokaler. Fiber finns indraget i fastigheten.

Kungsbroplan 3A, City

Ett unikt tillfälle till ett kontor som har utsikt över takå...

Visad

Kungsbro strand 21, Kungsholmen

I lokalen finner du två större rum varav ett använts som kon...

Visad

Kungsbroplan 2, City

Öppen lokal med härlig takhöjd och fint ljusinsläpp. ytan är...

Visad