Kontor, Kungsbron 2, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 341 367 - 483 233 kr/mån
AMF Fastigheter Shopping (113 m) Restaurang (84 m) Friskvård (184 m) Grönområde (528 m) Kommunikation (37 m) Bank (227 m) Postkontor (258 m)

Egen terrass och många gemenskapsytor för kreativa möten.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 064 m²
Adress Kungsbron 2
Område City
Våning 10
Objektsnr 41853654
Lokalguidens estimerade områdeshyra
341 367 - 483 233 kr/mån
3 850 - 5 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I entrén finns en välkomnande reception och ytor för externbesök och representation. Lokalen har öppen planlösning med flera mötesrum. Det fina pentryt med gemenskapsytor är perfekt för kreativa samtal. Ett stort plus är även terrassen med morgonsol för trevliga morgonmöten.
Fastigheten är miljöcertifierad enligt Breeam. Parkering för bil och cykel finns i garaget.

Omgivning

Mer centralt än så här kan du inte ha ditt kontor. Bekväm närhet till Centralstationen och T-centralen. Här finns storstadspulsen och restauranger, butiker och goda kommunikationer precis utanför dörren. Karlbergskanalens vatten ligger bara några minuter bort med träningsplatser, natur och löparspår.

Kommunikationer

Innerstadsbussarna passerar direkt utanför huset. Du är granne med knutpunkten för tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express och flygbussarna. Genom påfart från Klarabergsleden når du snabbt E4 och E20 med bil. På Kungsbron finns bra gång- och cykelvägar som tar dig genom de olika stadsdelarna och vidare ut från stan.

Service

Utbudet i Stockholms city är nästan obegränsat. All tänkbar service finns inom de närmsta kvarteren. Du har alltid omedelbar närhet till bra restauranger, butiker och kommunikationer. Inom fem minuters promenad hittar Drottninggatan, Åhlens och Gallerian som erbjuder ett större utbud av shopping.

Övrigt

AMF Fastigheter ser livet mellan husen. Vi är fastighetsbolaget som utvecklar stadsrum där människor vill vara. Ett av våra ledord är medskapande. Att lyssna, vara nyfiken och förstå andras drivkrafter ger insikter och energi i vår vardag. För oss handlar det inte om hus utan om människor. Därför har varje fastighet ett eget driftsteam som dagligen finns på plats för ett nära samarbete med dig som hyresgäst.

Kungbron 2, Östra Järnvägsgatan 21, City

De stora fönstren från golv till tak mot Östra Järnvägsgatan...

Visad

Östra Järnvägsgatan 27, City

Lokalen är idag modernt utformad för både öppen och rumsinde...

Visad

Östra Järnvägsgatan 27, City

Om du både vill ha en öppen planlösning kombinerat med arbet...

Visad

Östra Järnvägsgatan 27, City

Högt och ljust läge med höga fönster åt två håll. Från ena h...

Visad