Kontor, Kruthusbacken 38-70, Solna, Solna

New Office AB Shopping (134 m) Friskvård (143 m) Restaurang (152 m) Bilservice (312 m) Kemtvätt (215 m) Kommunikation (127 m) Grönområde (113 m)

Rå och tuff lokal med centralt läge i Solna, högt i tak och som inreds efter kundens önskemål, något för den kreative. Man blir granne med ett gym (Fitness 24 Seven). Ligger 3 minuters promenad från Solna Centrum och 5 minuter från Mall of Scandinavia. Fastigheten som ligger under Frösundaleden är en av det mest centrala i hela Solna. Lokalen passar för mängder av verksamheter....

Beskrivning

Rå och tuff lokal med centralt läge i Solna, högt i tak och som inreds efter kundens önskemål, något för den kreative. Man blir granne med ett gym (Fitness 24 Seven). Ligger 3 minuters promenad från Solna Centrum och 5 minuter från Mall of Scandinavia. Fastigheten som ligger under Frösundaleden är en av det mest centrala i hela Solna. Lokalen passar för mängder av verksamheter.

Omgivning

Området som har varit mest lokaler för småindustri och har varit mörkt och tyst har efter omdaning fått ett helt nytt liv och en annan karraktär. Ett dygnet runt öppet gym betyder liv och rörelse och kommer på sikt bli en av dom mest attraktiva lägena i Solna.

Kommunikationer

3 minuter till T-bana och tvärbanan är 2 minuter bort. Det finns mängder med bussar inom någon minut. Möjlighet till parkering.

Parkering

Ja

Service

All tänkbar service är inom 5 minuter.

Solna Torg, Solna

På plan 3 i Solna Centrum finner ni denna nyrenoverade och l...

Visad

Solna Torg 19, Solna

Mycket trevligt kontorshotell mitt i Solna Centrum, nära til...

Visad

Solna Torg, Skytteholm

Tillträde från 2016-02-01. Installationer med kylbafflar oc...

Visad

Solna Centrum, Hagalund

Kontorslokal i Stockholms närmaste centrum

Visad