Kontor, Krusegatan 34, SEGE INDUSTRIOMRÅDE, Malmö

  • 479 m²

Trevlig kontorslokal med mindre lager


Lokaltyp Kontor
Total yta 479 m²
Adress Krusegatan 34
Område SEGE INDUSTRIOMRÅDE
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41893593

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Trevlig lokal med fint ljusinsläpp till arbetsplatserna, som i dagsläget är uppdelade på 13 kontorsrum. De större rummen kan med fördel användas som konferensrum. I direkt anslutning till kontorsytan finns ett lager om ca 169 kvm med separat pentry, omklädning samt dusch med bastu. Lokalen passar bra till verksamheter som behöver mindre lager i anslutning till sin verksamhet. Här ges stor möjlighet att påverka materialval, färgsättning och rumsindelning då lokalen är i behov av en uppfräschning. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka in en visning.

Omgivning

Fastigheten är belägen parallellt med norra infarten till Malmö. Flertalet kontorsverksamheter bedrivs i området.

Kommunikationer

Fastigheten ligger parallellt med infarten till Malmö, vilket gör att det går snabbt att ta sig till och från byggnaden med bil. Bussförbindelser finns på gångavstånd.

Parkering

Inhägnad parkering finns på fastigheten

Service

Närhet till köpcentret Entré och Värnhem med stort shoppingutbud och restauranger. På gångavstånd finns en nyetablerad restaurang i gamla "Sydsvenska huset".

Övrigt

Trevlig kontorslokal med fina, ljusa kontorsrum och lagermöjlighet i anslutning till kontoretBilder på lokalen