Kontor, Krukmakargatan 19-21, Södermalm, Stockholm

  • 704–1 439 m²
  • 20240201


Lokaltyp Kontor
Total yta 704–1 439 m²
Adress Krukmakargatan 19-21
Område Södermalm
Publicerad 2023-11-15
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1942
Renoveringsår 2007/2008
Tillträde 20240201
Objektsnummer 41938442

Beskrivning

Om lokalen Här finns lokalen med alla förutsättningar för att skapa en kreativ och stimulerande arbetsplats - en plats där människor vill vara. Med stora fönster i tre väderstreck finns många olika miljöer att vila blicken på. Mötesrummen är välplacerade och bra utformade för olika typer av samtal. Stora sociala ytor samsas med rum för fokus och digitala möten. Lokalens utformning gör det enkelt att skapa variation för medarbetarna, så att man kan välja den miljö som passar bäst för uppgiften man har framför sig.  Om fastigheten Ett klassiskt 40-talshus med vacker arkitektur som varsamt har bevarats och utvecklats med moderna inslag. Från början en fabrik för Collijns herrmode – idag en modern kontorsbyggnad med stort ljusinsläpp, högt i tak och många charmiga detaljer. En gemensam reception och representativ lobby välkomnar era besökare. Populära restaurangen Steam finns i huset, ett populärt lunchtillhåll för många.  Härligt läge i Södermalms hjärta Med Krukmakargatan 21 som adress har man nära till det mesta och det bästa. I varje hörn finns trendiga och trevliga caféer och restauranger. Här är det lätt att uträtta ärenden på lunchen och Mariatorgets tunnelbanestation ligger bara 50 meter från porten.  Välkomna till Krukmakargatan 21!

Kommunikationer

Fastigheten är belägen intill Mariatorgets tunnelbanestation.  Bussarna 4 och 66 trafikerar Hornsgatan som är parallellgata till Krukmakargatan. Även buss 74 har hållplats i närheten av fastigheten.   Länk till SL:s webbplats

Parkering

Parkering finns på garageplan för fastighetens hyresgäster, infart Torkel Knutssonsgatan. Parkering för besökare finns närmast på gatan utanför fastigheten. För mer information kontakta din fastighetschef.

Service

Restauranger och butiker Det finns ett stort utbud av butiker och restauranger i närområdet. 


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen