Kontor, Krossverksgatan 5, Limhamn, Malmö

  • 367 m²

Limhamn, kontor och lagerlokal. Goda parkeringsmöjligheter. Skyltläge och vikport.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 367 m²
Adress Krossverksgatan 5
Område Limhamn
Publicerad 2023-11-11
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41862096

Beskrivning

Söker du en lokal som både har kontor och lager? Då har du hittat rätt. 

Nu har vi nöjet att presentera denna fina lokal i Annetorps företagby. Kontoret är om ca 240 kvm och erbjuder flertalet kontorsrum i olika storlekar, ett konferensrum och ett öppet socialt pentry. Lokalen är genomgående, så du kan genom kontorsdelen lätt ta dig ut till lagret.

Lagerdelen är ca 125 kvm med en takhöjd om ca 4,5 m med vikport in mot gården. Fri parkering i anslutning till lokalen.

Välkommen.

Omgivning

En gång i tiden var Limhamn en egen stad med en framgångsrik industri. Med åren har orten långsamt vuxit samman med Malmö till en välmående stadsdel fylld av levande gator och torg. Limhamn är en småstad i storstaden – en attraktiv plats för boende, företagande och rekreation.

Kommunikationer

Från fastigheten tar det knappt 10 minuter till centrala Malmö. Yttre och Inre Ringvägen ligger i närheten och gör det enkelt att nå ut till de större Europavägarna. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Annetorpsvägen. Föredrar man tåg tar det ca 5 minuter till Hyllie Tågstation.

Service

Lunchrestaurang finns inom gångavstånd. För all annan tänkbar service såsom detaljhandel, apotek och bank samt ett större utbud av restauranger finns centrala Limhamn på nära avstånd från fastigheten.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen