Kontor, Krondikesvägen 93, Odenslund-Odenskog, Östersund

  • 11 - 34 m²
  • Snarast

Ett bättre läge är svårt att finna med så många bekvämligheter nära till hands! Ta chansen att flytta ert företag till ett modernt kontorshus med fantastiskt läge och strax över 40 företag/organisationer i samma byggnad. Lokalerna har en storlek på 11 kvm och uppåt vilket gör att vi passar både små nyetablerade företag så väl som stora. Du har tillgång till dit eget kontor 24/7. Fastigheten inrymmer en restaurang, café och konferenslokaler för 5–770 personer. I närområdet i direkt anslutning f...


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell / Studio / ateljé / Utställning / mässa
Total yta 11 - 34 m²
Adress Krondikesvägen 93
Område Odenslund-Odenskog
Kommun Östersunds kommun
Byggår 1981
Hiss Ja
Tillgänglighet Handikapptoaletter, hiss
Våning Plan 1, 2 och 3
Takhöjd 2,74
Tillträde Snarast
Ingår i hyra El, värme, del i fikarum/pentry, tillgång till massagestol
Objektsnummer 41930090

Beskrivning

Ett bättre läge är svårt att finna med så många bekvämligheter nära till hands!
Ta chansen att flytta ert företag till ett modernt kontorshus med fantastiskt läge och strax över 40 företag/organisationer i samma byggnad. Du har tillgång till dit eget kontor 24/7. Fastigheten inrymmer en restaurang, café och konferenslokaler för 5–770 personer. I närområdet i direkt anslutning finns Storsjöbadet med gym-och relaxavdelning, ett hotell samt mycket bra cykelvägar och bra bussförbindelser. Naturligtvis har vi även motorvärmarplatser, som ni kan hyra och en stor gratis parkering för era kunder/besökare. Fina grönområden finns utanför knuten, där ni kan ta en härlig lunchpromenad.

Här på Folkets Hus finns ett stort utbud av kontorslokaler i vårt kontorshotell med ett nära avstånd till Östersunds centrum. Det finns bra parkeringsmöjligheter både för dig och dina besökare. Lokalerna har en storlek på 11 kvm och uppåt vilket gör att vi passar både små nyetablerade företag så väl som stora. Så har du nyligen startat eget så passar våra lokaler väldigt bra. Samtliga rum på de 4 våningarna går att kopplas upp mot fiber från Telia. På varje våningsplan finns även ett kök/fikarum som kan nyttjas av samtliga hyresgäster. I huset finns det en restaurang som varje dag serverar en dagens, en vegetarisk och en soppa, det serveras även fika mellan 9–15 varje dag. Dessutom finns ett stort antal konferenslokaler i blandade storlekar. Hiss finns för snabb åtkomst till alla fyra våningar. Här finns kontorslokaler med närhet till bussar och parkeringsplatser, naturen inpå knuten med cykelvägar och Storsjöbadet med STC Gym alldeles runt hörnet. I samma byggnad hittar du en trevlig lunchrestaurang. Det skulle vi vilja kalla för ett riktigt bra läge.

Fastighetsservice och samtalspartner – vi är din samtalspartner och en trygg kontakt med den effektivitet och professionalitet som kännetecknar en rationell och utvecklande fastighetsskötsel av idag. Vi gör allt för att tillgodose era önskemål, om ni vill förändra eller anpassa lokalen efter den verksamhet ni bedriver. Vi vill göra bättre än bra för att ni ska trivas hos oss.

Är du intresserad av en visning av Folkets Hus lokaler och/eller veta mer, kontakta Jan Olofsson, Fastighetschef, telefon 063–664 94 12 eller e-mail jan.olofsson@fhosd.se

Kommunikationer

Flera busslinjer som passerar med hållplats ca 500 m från fastigheten

Planlösning

1 till 6 kontorsrum i olika storlekar finns att hyra

Parkering

Ja

Service

Restaurang i samma fastighet med dagens lunch alla vardagar

Närliggande företag

Storsjöbadet, STC-gym, Östersundstravet, Scandic Syd, Östersunds Camping, Circle K,

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övrigt

Tillgång till bredband finns att hyra


Karta