Kontor, Kranbalksgatan 4, Erikslund, Västerås

  • 72–400 m²
  • 2023-01-01
  • 5 100 - 41 667 kr/mån

Nu finns det 72 - 400 kvm lokal som går att anpassa till det mesta att hyra i Västerås Erikslund


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal / Verkstad / Studio / ateljé / Utbildningslokal / Kontor / Lager / Nyproduktion / Logistiklokal
Total yta 72–400 m²
Adress Kranbalksgatan 4
Område Erikslund
Kommun Västerås kommun
Byggår 2022
Hiss Nej
Takhöjd 5,6
Tillträde 2023-01-01
Objektsnummer 41957166
Områdeshyra 5 100 - 41 667 kr/mån
850 - 1 250 kr/m²/år

Beskrivning

I Erikslund, ett av Sveriges största handelsområde och en central knytpunkt för verksamheter, finns det nu möjlighet att hyra en lokal för både privatpersoner och företag.

Lokalen passar perfekt att använda som lagerlokal, kontor, förråd och verkstad. Som ett plus i kanten hamnar du i ett roligt sammanhang där utbyte och samverkan blir en stor del av din vardag eftersom flera företag och privatpersoner samverkar vägg i vägg med varandra. I området finns redan idag ett stort antal väletablerade företag. 

En lokal är 72 kvm med möjlighet att installera ett entresolplan på 33 kvm och en vikport om 4,2 x 4 meter (bredd * höjd) med fönster för bra ljusinsläpp, golvbrunn med oljeavskiljare, 3-fasuttag och isolerade väggar. Utöver detta har vi möjligheten att anpassa lokalen efter dina behov med till exempel toalett, duschkabin, pentry, luftvärmepump och extra armaturer.

Är lokalen för liten ? Inga problem vi har möjligheten att ta bort väggar och anpassa lokalens storlek efter dina behov.

Anpassningar som går att göra i lokalen
- Entresolplan 33 kvm 
- Toalett 
- Pentry
- Extra belysning 
- Kall och varmvatten 
- Duschkabin
- Luftvärmepump

Standard i lokalen.  

-Belysning
-Golvbrunn med oljeavskiljare
-Försäkring för fastigheten
-Avlopp
-Kallvatten
-Vikport 4,2 x 4 meter (bredd*höjd) 
-3-fasuttag

FlexiblaLokaler är en del av Torngrund Group, en koncern som 2022 prognoseras ha en omsättning på 525 mkr och en balansomslutning på 300 mkr. Att vi är en del av en större koncern med alla delar av verksamheten inhouse bidrar till en enorm styrka och stora fördelar. All information som kommer fram under processen når snabbt och enkelt övriga delar av verksamheten vilket bidrar till ett effektivt arbetssätt som minimerar såväl kostnader som tidsåtgång och ledtider.

www.torngrund.se/om-oss

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen