Kontor, Kottbygatan 5 - 7, Kista, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 31 688 - 158 850 kr/mån
Nordic PM Bränslestation (40 m) Restaurang (84 m) Bilservice (85 m) Kommunikation (198 m) Shopping (254 m) Friskvård (595 m)

Kostnadseffektiv kontorslokal i Norra Kista/Akalla med möjlighet till lagerytor på nedre plan

Beskrivning

Kostnadseffektiv kontorslokal i Norra Kista/Akalla med möjlighet till lagerytor på nedre plan
Denna moderna och ljusa kontorslokal i Aura Building i Norra Kista/Akalla, ligger i änden av fastighetens ena flygel och har fönster och ljusinsläpp mot tre väderstreck. Kontorsytorna om sammanlagt 1 165 kvm (507 kvm + 658 kvm) ligger på plan 3 (entréplanet) i fastigheten och är anpassningsbara och bifogad planritning visar på den befintliga uppdelningen av lokalen med en kombination av kontorsrum, konferens-/mötesrum och öppna ytor.

Missa inte vår 3D-rundvandring, där du på egen hand kan vandra runt i lugn och ro och utforska den del av lokalen (Lokal A på planritningen) som är 507 kvm - du hittar den bland länkarna i denna annons.

Det är även möjligt att hyra till lagerlokalen om 247 kvm på våningen under, som nås via en befintlig interntrappa samt via hissen i trapphuset. Lagerytorna har även inlastning från lastkaj i direkt anslutning.

Här finns ett utmärkt tillfälle att påverka planlösning, materialval m.m. in i minsta detalj. Allt för att ni ska få till det flexibla och perfekta kontoret med lager/produktion/labb som passar just era behov och önskemål.

Omgivning

Kista är ett mycket starkt företagarområde där närmare 10 000 företag och cirka 72 000 personer är verksamma, genom allt från stora multinationella aktörer till mindre nystartade företag. En betydande del av dessa är verksamma inom IT- och telekombranscherna och området har fått epitet som 'Sveriges IT-centrum' och 'Stockholms Silicon Valley'.

Aura Building är belägen i Norra Kista/Akalla, som är ett dynamiskt, växande område med ett av Sveriges bästa företagsklimat genom sitt utmärkta kommunikationsläge, sin goda infrastruktur och ett bra serviceutbud. Många företag inom elektronik, data och telekom, som till exempel Oracle och LG Electronics finns i området. Här har även Upplands Motor, Schneidler, Microsoft, Mercedes samt tryckeriet för Expressen och Dagens Nyheter sina lokaler.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig tack vare läget intill E4 och E18. Såväl centrala Stockholm som Bromma flygplats och Arlanda nås på ca 15-20 minuter med bil.

Till t-banans station Akalla är det endast ca 500 meter och en resa till T-centralen tar endast cirka 17 minuter.

I området går ett flertal busslinjer: 178 (Mörby - Danderyd - Helenelund - Kista - Jakobsberg), 514 (Häggvik - Sollentuna - Husby - Kista - Rinkeby - Tensta - Spånga), 517 (Spånga - Lunda - Hjulsta - Akalla - Husby - Kista), 518 (Vällingby - Barkarby - Kista), samt 567 (Jakobsberg - IKEA - Barkarby - Sollentuna)

Planlösning

Lokalen, som ligger i fastighetens södra flygel, består på det övre planet av två ytor, om 507 kvm, respektive 658 kvm, som går att slås ihop till en lokal om sammanlagt 1 165 kvm med en blandning av kontorsrum och öppna kontorsytor med konferens/mötesrum, förråd, pentry och WC. En interntrappa leder till det nedre planet som består av lager-/förrådsytor om 247 kvm, vilka även nås för inlastning via anslutande lasthall med utvändig lastkaj. I anslutning till lasthallen finns även hiss upp till kontorsytorna.

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser i och runt fastigheten. Bilen parkeras enklast i husets garage, varifrån man tar hissen direkt upp till våningsplanen. Dessutom finns 200 parkeringsplatser utomhus.

Service

I fastigheten finns en välutrustad och fräsch friskvårdsanläggning med pool, gym och motionshall med innebandy- och badmintonbana tillgängligt för fastighetens hyresgäster, vilket ger utmärkta förutsättningar för en hälsosam livsstil samtidigt som man spar både tid och pengar.

Inte långt bort finns Kista Galleria som inte bara rymmer butiker, restauranger, hotell och biografer, bowling och gokart. Här finns också ett stort utbud av privat och offentlig service, som t ex bank, post, systembolag, valutaväxling, tandläkare, apotek, vårdcentral och mödravård. Gallerian är öppen från 10 till 21 varje dag.

Vägbeskrivning

Från E4 tar man av västerut in på väg 275 (Turegergsleden/Hanstavägen/Akallalänken) vid trafikplats Tureberg och fortsätter cirka 500 meter till Esbogatan invid OKQ8-macken och Burger King, där Aura Building ligger på Kottbygatan precis intill.

Övrigt

Aura Building är utformad som ett V, med två flyglar som möts vid fastighetens huvudentré på Kottbygatan 7. Fastigheten har flexibla planlösningar, modern design och hög teknisk standard och fastighetsägaren är en engagerad hyresvärd som är mån om att lägga omsorg även på de små detaljerna, vilket gör skillnad och leder till det där lilla extra för hyresgästerna. Att placera sin verksamhet i Aura Building är ett utmärkt val för den kostnadsmedvetne, då hyresnivåerna i Norra Kista/Akalla är lägre än i mer centralt belägna områden.

Uthyrare & kontaktpersoner

Kottbygatan 7, Kista

Ljus, prisvärd och flexibel kontorslokal i hörnläge i Norra ...

Visad

Finlandsgatan 28, Akalla

Toppmoderna lokaler i Kista med egen altan

Visad

Finlandsgatan 28, Akalla

Toppmoderna lokaler i Kista med entré i markplan.

Visad

Finlandsgatan 16, Akalla

En lokal med två möjliga entréer - perfekt för dig som vill ...

Visad