Kontor, Kopparbergsvägen, Västerås, Västerås

Lokalguidens estimerade områdeshyra 50 575 - 74 375 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Parkering (74 m) Friskvård (102 m) Restaurang (131 m) Bilservice (136 m) Kommunikation (183 m) Shopping (339 m)

Kontorslokal med enorm potential. Oslagbar utsikt över mälaren och Västerås city ett stenkast från centralstationen. Var med och skapa ert framtida kontor!

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 714 m²
Adress Kopparbergsvägen
Område Västerås
Objektsnr 41895795
Lokalguidens estimerade områdeshyra
50 575 - 74 375 kr/mån
850 - 1 250 kr/m²/år
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Kontorslokal med enorm potential. Oslagbar utsikt över mälaren och Västerås city ett stenkast från centralstationen. Var med och skapa ert framtida kontor!

Omgivning

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare tvåframstående kontorsfastigheter som ägs av Kungsleden, Ottar 6 och Mimer 5.

Här sitter ni bara ett stenkast från Västerås centralstation och populära Vasaparken, Västerås största park, och endast en kort promenad till vattnet med fina promenadstråk och trevliga lunchrestauranger.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala.

Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.

Varmvalsvägen 15, Kopparlunden

Västerås senaste kontorsbyggnad med obegränsad takhöjd!

Visad

Kopparbergsvägen 10,12,14, Centrum

Var med och skapa ert framtida kontor på våning 15 i Skrapan...

Visad

Skivfilargränd 2, Kopparlunden

Etablera din butik eller kontorsverksamhet i Kopparlundens b...

Visad

Metallverksgatan 1, Kopparlunden

Omgivning Fastigheten ligger i Kopparlunden, beläget central...

Visad