Kontor, Kopparbergsvägen 4, Centrum, Västerås

Lokalguidens estimerade områdeshyra 82 000 - 136 667 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Restaurang (93 m) Friskvård (207 m) Shopping (211 m) Parkering (308 m) Bilservice (354 m) Kommunikation (557 m)

Var med och utveckla ett eget våningspla i anrika Kv Nore. Fina ljusa och öppna ytor för företag med krav på flexibilitet och tillgänglighet. Ett stenkast från Västerås central och citykärnan.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 312 m²
Adress Kopparbergsvägen 4
Område Centrum
Objektsnr 41894216
Lokalguidens estimerade områdeshyra
82 000 - 136 667 kr/mån
750 - 1 250 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Var med och utveckla ett eget våningspla i anrika Kv Nore. Fina ljusa och öppna ytor för företag med krav på flexibilitet och tillgänglighet.

Ett stenkast från Västerås central och citykärnan.

Omgivning

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare tvåframstående kontorsfastigheter som ägs av Kungsleden, Mimer 5 och Melkerhuset.

Här sitter ni bara ett stenkast från Västerås centralstation och populära Vasaparken, Västerås största park, och endast en kort promenad till vattnet med fina promenadstråk och trevliga lunchrestauranger

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala.

Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.

Kopparbergsvägen 8, Västerås

Välkomna till en ljus och nyrenoverad kontorslokal med hög s...

Visad

Port-Anders Gata 9, Centrum

I den välkomnande loungen kommer du som hyresgäst kunna hyra...

Visad

Port-Anders Gata 9, Centrum

I B:26 bevarar vi den gamla industrikänslan men bygger in mo...

Visad

Port-Anders Gata, Centrum

Lokaler med industrikänsla, öppen planlösning, synliga insta...

Visad