Kontor, Kopparbergsvägen 4, Centrum, Västerås

  • 1 312 m²
  • 82 000 - 136 667 kr/mån

Var med och utveckla ett eget våningsplan i anrika Kv Nore. Här finns fina och öppna ytor för företag som värderar flexibilitet och tillgänglighet.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 312 m²
Adress Kopparbergsvägen 4
Område Centrum
Kommun Västerås kommun
Objektsnummer 41894216
Områdeshyra 82 000 - 136 667 kr/mån
750 - 1 250 kr/m²/år

Beskrivning

Kv Nore ligger på toppläge i populära Mimerområdet och är en viktig del av Västerås industrihistoria. Fastigheten är ritad på 1930-talet av stadsarkitekt Erik Hahr och uppfördes under 40-talet som en del av Aseas huvudkontor. Härifrån är det bara några minuters promenad från centralstationen, vilket gör att företag med pendlande personal och besökare trivs bra här. Parkering finns intill fastigheten och det ligger flera parkeringshus i närheten.
Lokalen är ljus och har fönster i två väderstreck. Då den är förberedd för renovering har du möjlighet att vara med från start och utforma ett kontor helt utifrån ditt företags behov.

Omgivning

Kv Nore ligger i Mimerområdet, mitt i centrala Västerås. Här sitter ni ett stenkast från Västerås centralstation och populära Vasaparken. En kort promenad bort ligger vattnet med fina promenadstråk och trevliga lunchrestauranger. Mimerområdet är ett av stadens mest attraktiva områden med en bred variation av hyresgäster. Inom Mimerområdet finns ytterligare två framstående kontorsfastigheter som ägs av Kungsleden - Mimer 5 och Melkerhuset.

Här sitter ni bara ett stenkast från Västerås centralstation och populära Vasaparken, Västerås största park, och endast en kort promenad till vattnet med fina promenadstråk och trevliga lunchrestauranger

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala och Uppsala. Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter, och Flygbussen kör till Arlanda på under en och en halv timme. Skavsta flygplats ligger ungefär en och en halv timmes bilfärd bort.

Service

Eftersom fastigheten är så centralt belägen finns gott om service i närområdet. I Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också bra parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen