Kontor, Kopparbergsvägen 17, Västerås Centrum, Västerås

  • 221–270 m²

Perfekt kontorslokal för det mindre företaget


Lokaltyp Kontor
Total yta 221–270 m²
Adress Kopparbergsvägen 17
Område Västerås Centrum
Kommun Västerås kommun
Våning 6
Objektsnummer 41954749
Bifogade filer

Beskrivning

Kontorslokal i bästa cityläge med bara minuter till Centralstationen. Anpassas efter er verksamhet och era behov. Kontakta Mats för mer information.

Övrigt

Perfekt kontorslokal för det lite mindre företaget med höga krav när gäller standard och läge. Planlösningarna är ett förslag och vi lyssnar mer än gärna på dina idéer och tankar kring eventuell utformning. 

Fastigheten skall genomgå en större fasadrenovering. Ett visuellt lyft med större fönster och mer ljus i lokalerna. Renovering förväntas vara klar senast sommaren 2023.

Välkommen till Västerås city med ett innehållsrikt och omfattande utbud. Här finns mysiga miljöer med flera trevliga mötesplatser och torg. Corem har ett stort fastighetsbestånd med många olika lokaltyper att erbjuda. Staden inhyser allt inom det serviceutbud du kan önska dig i en blandning av gallerior och trevliga gatustråk. Här finns livsmedel, nöjen, vård, skönhet, kulturliv och ett rikt restaurangutbud.

Västerås Central når du på några minuters promenad. Framtida resecentrum utvecklas i området med bl.a. Corem som en av aktörerna. Härifrån finns buss och tågtrafik i alla riktningar samt till våra flygplatser Hässlö och Arlanda.

Goda parkeringsmöjligheter i bl.a. Punkt som ligger runt hörnet.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen