Kontor, Kopparbergsvägen 14, City, Västerås

  • 344 m²

Kontor med egen terrass!


Lokaltyp Kontor
Total yta 344 m²
Adress Kopparbergsvägen 14
Område City
Kommun Västerås kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41956827

Beskrivning

Lokal med stor potential och riktigt bra läge på Kopparbergsvägen. Här kan vi tillsammans skapa ett kontor anpassat för just din verksamhet.

Omgivning

Med sina 81 meter är Skrapan den näst högsta byggnaden i Västerås. Skrapan är belägen i centrala Västerås och tillhör fastigheten Lorens där bl.a. Ica, hotell, restaurang och gymnasieskola finns. På lunchen kan du springa en runda i Västerås största park, Vasaparken, ta en promenad vid vattnet eller dröja dig kvar en stund på en av alla trevliga lunchrestauranger som finns i kvarteret.

Kommunikationer

Med 5 minuters promenad till Västerås Centralstation kan både dina pendlande kollegor och besökare snabbt ta sig till er nya arbetsplats. Västerås flygplats når man på tio minuter med bil och Arlanda kommer man till på en timme och tjugo minuter med flygbussen. Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort. Cykelvägar och promenadvägar rådet det förstås inte heller någon brist på.

Service

Från ditt nya kontor, med en utsikt utöver det vanliga, kliver du ut mitt i stadspulsen med närhet till restauranger, café och gym. Om du inte bor i Västerås pendlar du smidigt med 5 minuters promenad till tåg- och busstation. Om du skulle komma på något du saknar, kan du alltid meddela oss på Kungsleden. Vi är alltid intresserade av nya idéer kring hur områden kan utvecklas.


Karta

Bilder på lokalen