Kontor, Kopparbergsvägen 10, Norrmalm, Västerås

  • 300 m²

Med underbar utsikt över Mälaren och Västerås kan ni nu hyra ett eget våningsplan i Skrapan!


Lokaltyp Kontor
Total yta 300 m²
Adress Kopparbergsvägen 10
Område Norrmalm
Kommun Västerås kommun
Objektsnummer 41898888

Beskrivning

Var med och skapa ert framtida kontor på våning 16 i Skrapan. Inspirerande miljö med 360 graders utsikt över Västerås och Mälaren.

Omgivning

Med sina 81 meter är Skrapan den näst högsta byggnaden i Västerås. Skrapan är belägen i centrala Västerås och tillhör fastigheten Lorens där bl.a. Ica, hotell, restaurang och gymnasieskola finns. På lunchen kan du springa en runda i Västerås största park, Vasaparken, ta en promenad vid vattnet eller dröja dig kvar en stund på en av alla trevliga lunchrestauranger som finns i kvarteret.

Kommunikationer

Med 5 minuters promenad till Västerås Centralstation kan både dina pendlande kollegor och besökare snabbt ta sig till er nya arbetsplats. Västerås flygplats når man på tio minuter med bil och Arlanda kommer man till på en timme och tjugo minuter med flygbussen. Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort. Cykelvägar och promenadvägar rådet det förstås inte heller någon brist på.

Service

Från ditt nya kontor, med en utsikt utöver det vanliga, kliver du ut mitt i stadspulsen med närhet till restauranger, café och gym. Om du inte bor i Västerås pendlar du smidigt med 5 minuters promenad till tåg- och busstation. Om du skulle komma på något du saknar, kan du alltid meddela oss på Kungsleden. Vi är alltid intresserade av nya idéer kring hur områden kan utvecklas.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen