Butikslokal, Kontrabasgatan 9, Västra Frölunda

  • 443 m²

Butikslokal med bra skyltläge mot Västerleden


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 443 m²
Adress Kontrabasgatan 9
Område Västra Frölunda
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Våning BV
Objektsnummer 41948868

Beskrivning

Välkommen till denna butikslokal om 443 kvm i Grimmered med bra skyltläge mot Västerleden. Stor öppen butiksyta med bakomliggande lager med inlastning i egen markport.

Omgivning

Västra Frölunda är ett område som ligger sydväst om Göteborgs centrum. Från Majorna och Älvsborgsbron sträcker sig området längst västerleden och ställen såsom Önnered, Grimmered, Kungssten, Fiskebäck och Långedrag finns här. Västra Frölunda är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Det finns ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Bara ett stenkast bort finns även Sisjöns industri- och shoppingområde där många företag bedriver sin verksamhet.

Kommunikationer

Det är ett strategiskt bra läge när det kommer till kollektivtrafik och motorväg. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området regelbundet och det tar endast 10-15 minuter att komma till Linnéplatsen. För övrigt finns det även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjöldsleden.

Service

Här finns stor tillgång till all slags närservice. Här finns även Göteborgs största köpcentrum, Frölunda Torg.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen