Kontor, Konstruktionsvägen, Mölnlycke Norra, Mölnlycke

  • 500 - 1 300 m²
  • Våren 2021

Nybyggda kontorslokaler i Mölnlycke Företagspark. Mitt i det expansiva Mölnlycke Företagspark utvecklar vi ett nytt kontorshus på fyra våningar om totalt 4 300 kvm. Hög visibilitet och lättillgängligt läge. Lokalerna är både effektiva och flexibla, och som hyresgäst väljer ni själva fördelningen mellan öppna arbetsplatser, arbets- och mötesrum. Terrass som lockar med ytor för arbete, avkoppling och luncher. 50% är redan uthyrt resterande yta om 500-2300 kvm är ledigt på plan 2-4 med fint ljusi...


Lokaltyp Kontor
Total yta 500 - 1 300 m²
Adress Konstruktionsvägen
Område Mölnlycke Norra
Kommun Härryda kommun
Byggår 2019
Våning 4
Tillträde Våren 2021
Objektsnummer 415350

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Mitt i det expansiva Mölnlycke Företagspark utvecklar vi ett nytt kontorshus på fyra våningar om totalt 4 300 kvm. Hög visibilitet och lättillgängligt läge. Lokalerna är både effektiva och flexibla, och som hyresgäst väljer ni själva fördelningen mellan öppna och enskilda arbetsplatser samt mötesrum. En härlig terrassen lockar med ytor för arbete, avkoppling och luncher.

50% är redan uthyrt resterande yta om 500-2300 kvm är ledigt på plan 2-4 med fint ljusinsläpp och utsikt över omgivningarna.
Har ambitionen att miljöcertifiera enligt LEED.
Det kommer att finnas 105 parkeringsplatser med möjligheter till laddplatser och gästparkering.

Omgivning

Naturskön omgivning i kombination med tillgänglighet. Mölnlycke Företagspark ligger i Härryda kommun, mitt emellan Göteborg och Landvetter. Det fördelaktiga läget nära riksvägen kombineras med en fin omgivning och utsikt över Rådasjön. Företagsparken har de senaste åren expanderat kraftigt. Tillgängligheten är en viktig anledning till att området blivit så populärt. Ett extra plus för den natursköna omgivningen som främjar promenader och träning på lunchen.

Kommunikationer

Här finns en påfart direkt till motorvägen som ligger nära moten där huvudstråken E20, E6 och väg 40 möts. Både Landvetter Flygplats och Göteborgs centrum nås inom 10 minuter med bil. Flera bussar finns i området varav en stannar precis utanför dörren och tar dig till och från Korsvägen i centrala Göteborg på 10 minuter. Det finns även bussar från Partille centrum till Mölnlycke företagspark. Flygplatsen ligger endast tio minuter bort med bil och inom en snar framtid planerar även Härryda kommun en hållplats för flyg-bussarna vid Rådamotet.

Parkering

Ja

Service

10 minuter till både Landvetter flygplats och centrala Göteborg. Till centrala Göteborg tar det högst tio minuter med bil och fem minuter till Mölnlycke centrum, där det finns fler än 50 butiker samt bank, apotek, restauranger och annan service.

Skyltläge

Hög visibilitet och lättillgängligt läge. Skyltläge mot motorvägen där huvudstråken E20, E6 och väg 40 möts.

Närliggande företag

Ett flertal stora företag huserar i Mölnlycke företagspark som t ex Arla, DragonPort, Exide, Daros, Elanders, EMKO, Christian Berner, Lexit Labels och Cochler Nordic.Bilder på lokalen