Kontor, Kolonnvägen 61, Ulriksdal, Solna

  • 10 000 m²

Nästa steg i företagets utveckling? Svaret kan finnas i NÄRHETEN! Vill ni vara med och utveckla ett modernt kontor för ett modernt företag? Möjligheterna har formodligen aldrig varit större. Närhetenär ett hus, som namnet antyder, med ett alldeles speciellt läge. Varken mitt i naturen, stadslivet eller shoppingen. Inget är långt bort, men allt finns i Närheten. Och endast 10 minuter från Centralen. Två samverkar delar; en robust baksida i tegel och betong omfamnar en transparent glasvolym som...


Lokaltyp Kontor
Total yta 10 000 m²
Adress Kolonnvägen 61
Område Ulriksdal
Objektsnummer 41919218

Beskrivning

Nästa steg i företagets utveckling? Svaret kan finnas i NÄRHETEN!

Vill ni vara med och utveckla ett modernt kontor för ett modernt företag? Möjligheterna har formodligen aldrig varit större. Närheten är ett hus, som namnet antyder, med ett alldeles speciellt läge. Varken mitt i naturen, stadslivet eller shoppingen. Inget är långt bort, men allt finns i Närheten. Och endast 10 minuter från Centralen.

Två samverkar delar; en robust baksida i tegel och betong omfamnar en transparent glasvolym som tar vara på ljuset och den omgivande naturen. De veckade glasfasaden, med tätare delar mot söder, fungerar solavskärmande samtidigt som den är öppen och utblickande mot norr och öster.

Omgivning

Ulriksdal - mitt i den Kungliga nationalparken.

Från Hagaparken till Edsviken finner du en storslagen natur och unika parker. Men det som verkligen gör Ulriksdal unikt är att denna naturrikedom ligger så nära det storslagna och urbana. Arenastaden, med Mall of Scandinavia och Friends Arena, ligger till exempel bara några minuter bort. I det direkta närområdet finns allt från gym, hotell och konferens, restauranger och till och med en golfbana. Välkommen hit!

Kommunikationer

Odenplan eller Arlanda? Allt finns i NÄRHETEN!
T-CENTRALEN: 10 MINUTER
ODENPLAN: 7 MINUTER
ARLANDA: 27 MINUTER
MALL OF SCANDINAVIA: 2 MINUTER

Bra kommunikationer med pendeltåg, bussar, cykelvägar och snabb anslutning till E4, E20 och E18.

Service

Balans mellan jobb och fritid? Få ett hälsosammare arbetsliv i NÄRHETEN!

Hinner ni må bra? Här är det nära till era privata ärenden, nära till gymmet, nära till löp- och promenadspåret. Kort och gott: här hinner ni med mer, på kortare tid, med mindre ansträngning.

Närliggande företag

Ulriksdal är en stadsdel i Solna som är under stark expansion. Nya bostäder, nya kontorsbyggnader och nya hotell ger liv och rörelse till stadsdelen. Tack vare detta har en mängd företag valt att flytta hit, bland andra… PEAB, Actic, Scandic, Marriott Hotels, Zublin, Wäst Bygg mfl.


Bilder på lokalen