Kontor, Kolonnvägen 59, Solna

  • 5 000 - 10 000 m²

Vill ni vara med och utveckla ett modernt kontor för ett modernt företag? Där betong möter glas? Där valet av trä skapar en mjuk och harmonisk insida? Med en levande takvåning med löparbanor och mötesplatser? Möjligheterna har förmodligen aldrig varit större. Vi utvecklar ett hus på totalt 10 000 kvm som vi på grund av det speciella läget kallar för Närheten. Det ligger varken mitt i naturen, stadslivet eller shoppingen. Inget är långt bort, men allt finns just i närheten. Och endast 10 minuter...


Lokaltyp Kontor
Total yta 5 000 - 10 000 m²
Adress Kolonnvägen 59
Objektsnummer 41918992
Bifogade filer

Beskrivning

Vill ni vara med och utveckla ett modernt kontor för ett modernt företag? Där betong möter glas? Där valet av trä skapar en mjuk och harmonisk insida? Med en levande takvåning med löparbanor och mötesplatser? Möjligheterna har förmodligen aldrig varit större. Vi utvecklar ett hus på totalt 10 000 kvm som vi på grund av det speciella läget kallar för Närheten. Det ligger varken mitt i naturen, stadslivet eller shoppingen. Inget är långt bort, men allt finns just i närheten. Och endast 10 minuter från Centralen.

Omgivning

Ulriksdal ligger inom Kungliga nationalparken. Från Hagaparken till Edsviken finner du en storslagen natur och unika parker. Men det som verkligen gör Ulriksdal unikt är att denna naturrikedom ligger så nära det storslagna och urbana. Arenastaden, med Mall of Scandinavia och Friends Arena, ligger till exempel bara några minuter bort.

Kommunikationer

Odenplan eller Arlanda? Allt finns i NÄRHETEN!
Bra kommunikationer med pendeltåg, bussar, cykelvägar och snabb anslutning till E4, E20 och E18. T-Centralen 10 min, Odenplan 7 min, Arlanda 27 min och
Mall of Scandinavia 2 min.

Service

Balans mellan jobb och fritid? Få ett hälsosammare arbetsliv i NÄRHETEN!
Hinner ni må bra? Här är det nära till era privata ärenden, nära till gymmet, nära till löp- och promenadspåret. Kort och gott: här hinner ni med mer, på kortare tid, med mindre ansträngning.


Karta

Bilder på lokalen