Kontor, Knut Den Stores Torg 2, Lund centrum, Lund

  • 237 m²

Nu ges den unika möjligheten att flytta in i en kontorslokal som inte kan ligga på ett bättre läge. Gångavstånd till Tingsrätten, mitt i stadens puls.


Lokaltyp Kontor
Total yta 237 m²
Adress Knut Den Stores Torg 2
Område Lund centrum
Kommun Lunds kommun
Objektsnummer 41932421
Bifogade filer

Beskrivning

Nu ges den unika möjligheten att flytta in i en kontorslokal som inte kan ligga på ett bättre läge. Gångavstånd till Tingsrätten, mitt i stadens puls med restauranger, shopping och service precis runt knuten. Lund C ligger på andra sidan gatan och Lunds nya spårvagn avgår precis bredvid fastigheten, vilket gör detta till ett fantastiskt pendlingsläge. Detta är ett tillfälle för dig som vill skapa något eget med en anpassingsbar planlösning som kan justeras efter just dina behov. Se bifogade planritningar för förslag till rumsfördelning. Utmärkt skyltläge och tillgång till egen avskild innergård.

Varmt välkommen att kontakta Hampus för att boka visning!

Omgivning

I mysiga Lunds centrum är det lätt att trivas. De smala kullerstensgatorna kantas av historiska universitetsbyggnader, mysiga kaféer och små butiker. Här är Wihlborgs en framstående kommersiell fastighetsägare och erbjuder både kontor och butikslokaler för små och stora företag.

Kommunikationer

Fastigheten är granne med Lund C där stadsbussar, regionbussar och tågtrafik passerar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan Lund C och ESS på Brunnshög via bland annat Universitetssjukhuset, LTH, Ideontorget och MAX IV. 


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen