Butikslokal, Knektvägen 8A, Enskede

  • 58 m²

Unikt tillfälle att etablera er butiks- eller kontorsverksamhet i en nybyggd fastighet i Gubbängen. I denna nyproducerade fastighet som beräknas stå färdig under Q1-Q2 2020 finns en vakant lokal om ca58 kvm i markplan med skyltfönster och egen entré. Möjlighet finns att vara med och påverka lokalens utformning och standard till en ändamålsenlig lokal för just er verksamhet. Lokalen passar perfekt som butik, kontor eller showroom. Fastigheten, som ligger någon minut från tunnelbanan, kommer i öv...


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 58 m²
Adress Knektvägen 8A
Objektsnummer 41915558

Beskrivning

Unikt tillfälle att etablera er butiks- eller kontorsverksamhet i en nybyggd fastighet i Gubbängen. I denna nyproducerade fastighet som beräknas stå färdig under Q1-Q2 2020 finns en vakant lokal om ca 58 kvm i markplan med skyltfönster och egen entré. Möjlighet finns att vara med och påverka lokalens utformning och standard till en ändamålsenlig lokal för just er verksamhet. Lokalen passar perfekt som butik, kontor eller showroom. Fastigheten, som ligger någon minut från tunnelbanan, kommer i övrigt innehålla studentbostäder.

Omgivning

Fastigheten kommer att vara belägen intill ett mindre grönområde precis bredvid tunnelbanan. I området finns det en blandning av bostäder, parker och butiker/kontor.

Kommunikationer

Tunnelbanans gröna linje (station Gubbängen) nås efter knappa minutens promenad. I övrigt trafikerar flertalet busslinjer vid Gubbängen Centrum.

Planlösning

Lokalen kommer att ha en öppen planlösning med egen entré att utgå ifrån. I övrigt kommer det att finnas en trinett och en WC.

Service

Gubbängen Centrum når du efter endast någon minuts promenad. Här hittar du service som restauranger, apotek, livsmedelsbutik mm. Det finns även gym inom promenadavstånd från lokalen.


Bilder på lokalen