Kontor, Klippan 1J, Majorna, Göteborg

  • 170 m²
  • 25 500 - 42 500 kr/mån

Här kan vi erbjuda en öppen och luftig kontorsyta, med bra takhöjd & synliga takbjäklar. Lokalen ligger i Klippans kulturreservat.


Lokaltyp Kontor
Total yta 170 m²
Adress Klippan 1J
Område Majorna
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnummer 41949002
Områdeshyra 25 500 - 42 500 kr/mån
1 800 - 3 000 kr/m²/år

Beskrivning

I Klippans Kulturreservat kan vi här erbjuda en spännande vindslokal, med öppen planlösning och bra takhöjd, med frilagda & synliga takbjälkar. Läget i Klippan innebär närhet till god service, restauranger, kollektivtrafik & goda parkeringsmöjligheter.

Omgivning

Majorna, en spännande stadsdel i västra Göteborg, har gått från att vara ett klassiskt arbetarområde till att bli en viktig kulturell knutpunkt. Idag präglas området, i huvudsak, av kontors- och butiksverksamhet. Vid hamnen finns exempelvis utpräglad kontors- och näringsverksamhet och längsmed Karl Johansgatan och Bangatan finns mängder med hippa småbutiker och spännande restauranger.

Området, som är vackert inbäddat mellan Slottsskogen och Göta Älv, har mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer som trafikerar området. Vidare finns även goda möjligheter för den bilburna tack vare områdets närhet till stora leder såväl som till Älvsborgsbron. Majorna, en spännande stadsdel i västra Göteborg, har gått från att vara ett klassiskt arbetarområde till att bli en viktig kulturell knutpunkt. Idag präglas området, i huvudsak, av kontors- och butiksverksamhet. Vid hamnen finns exempelvis utpräglad kontors- och näringsverksamhet och längsmed Karl Johansgatan och Bangatan finns mängder med hippa småbutiker och spännande restauranger.

Området, som är vackert inbäddat mellan Slottsskogen och Göta Älv, har mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer som trafikerar området. Vidare finns även goda möjligheter för den bilburna tack vare områdets närhet till stora leder såväl som till Älvsborgsbron.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.


Karta

Bilder på lokalen