Kontor, Klippan 1A, Majorna, Göteborg

  • 150 m²
  • 18 750 kr/mån

Praktisk och lättillgänglig kontorslokal i markplan. Lokalen har ett härligt läge vid Klippan & består av öpnna ytor, fördelade på några större rum.


Lokaltyp Kontor
Total yta 150 m²
Adress Klippan 1A
Område Majorna
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Våning BV
Objektsnummer 41949001
Hyra 18 750 kr/mån
1 500 kr/m²/år

Beskrivning

Här kan vi erbjuda en praktisk, trevlig och lättillgänglig kontorsyta i markplan. Lokalen erbjuder i nuläget och passar för, öppna kontorsytor som är fördelade på några större rum. Fastigheten, som huvudsakligen innehåller hotell, är belägen precis vid och i Klippans Kulturreservat.

Omgivning

Majorna, en spännande stadsdel i västra Göteborg, har gått från att vara ett klassiskt arbetarområde till att bli en viktig kulturell knutpunkt. Idag präglas området, i huvudsak, av kontors- och butiksverksamhet. Vid hamnen finns exempelvis utpräglad kontors- och näringsverksamhet och längsmed Karl Johansgatan och Bangatan finns mängder med hippa småbutiker och spännande restauranger.

Området, som är vackert inbäddat mellan Slottsskogen och Göta Älv, har mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer som trafikerar området. Vidare finns även goda möjligheter för den bilburna tack vare områdets närhet till stora leder såväl som till Älvsborgsbron.


Karta


Bilder på lokalen