Kontor, Klarabergsviadukten 90, F7, City, Stockholm

  • 713 m²

713 toppmoderna kvadratmeter, högt upp i huset med en härlig utsikt över klarabergskanalen


Lokaltyp Kontor
Total yta 713 m²
Adress Klarabergsviadukten 90, F7
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1994
Hiss Ja
Våning 7
Objektsnummer 41941122
Bifogade filer

Beskrivning

Lokalen är belägen på plan 7 i huset och har ett härligt ljusinsläpp från alla fyra väderstreck. Lokalen har en mycket modern standard med blandad planlösning och en härlig utsikt över Klara strand. Genomgående textilmatta, nytt fräscht pentry iordningställs, konferensrum med helgasade väggpartier och härliga burspråk på båda långsidorna av lokalen.

Lokalen ligger endast 200 meter från Stockholms centralstation med utsikt mot Stadshusets torn, med entré från både Kungsbron och Klarabergsviadukten.

Här finner ni en mix av mitt i citykänslan på ena sidan och på andra sidan grönt gräs och vatten intill Klara Strand. Runt knuten finns centralstationen, trevliga lunchställen, cafeér och shopping.

Fastigheten är miljöklassad enligt BREEAM

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Omgivning

Många vill gärna påstå att de har perfekt cityläge. Men tittar du på en karta så finns det få platser som uppfyller det som Klara Strand. Du rör dig fritt mellan citypuls, parker, kajer och trivsamma stadskvarter. Du kan till och med ta en båttur på lunchen. Fastigheten ligger fritt och öppet och ljuset strålar in från Riddarfjärden.

Kommunikationer

Ligg steget före genom att ha stadens bästa kommunikationer runt knuten. Spara tid och humör för er såväl som för besökare och kunder. Arlanda Express, flygbussar, t-bana och tåg bara några minuter bort möjliggör en snabb och smidig färdväg till och från kontoret.
Här har du access till allt och alla oavsett destination. Sverige och resten av världen ligger öppen och tillgänglig. Och likadant blir det för dina kunder. Det här är Sveriges största knutpunkt. Visst sa vi båt också?

Parkering

Garage med gott om parkeringsplatser, samt även cykelgarage finns i huset.

Service

Kapitel 8 som är ett välbesökt konferenscenter hittar du i huset, de har konferensrum för mindre och större möten.
Intill huvudentrén på Klarabergsviadukten 90 har vi två restauranger, som under sommarhalvåret även har uteservering. Här finns även dusch- och omklädningsrum med skåp för de som cyklar till jobbet eller tar en löprunda på lunchen och vill byta om innan arbetsdagen börjar.
Cykelparkering finns i huset.

Övrigt

Andra företag som sitter i huset är exempelvis; Assa Abloy, Lundqvist & Lindqvist Konferens, Boliden


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen