Kontor, Klarabergsviadukten 70, WTC D5, City, Stockholm

  • 1 391 m²
  • Enligt överenskommelse

World Trade Center - passar dagens affärsklimat


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 391 m²
Adress Klarabergsviadukten 70, WTC D5
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1989
Hiss Ja
Våning 5
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41941163
Bifogade filer

Beskrivning

Söderläge i närheten av konferensanläggningen och lunchrestaurangen. I anslutning till entrén finns en stor och välkomnande receptionsyta för besökare samt ett flertal mötesrum varav ett stort konferensrum med plats för 20 personer. Lokalen som har två separata entréer är anpassningsbar och här finns möjlighet att ändra planlösningen för att matcha ditt företags behov.

Ta en virtuell visning av lokalen här: https://my.matterport.com/show/?m=BawbfcXqv3q

Omgivning

Här sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

Kommunikationer

Detta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Från ditt kontor tar du dig snabbt och torrskodd via hissen ner till tåg, buss, t-bana och Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda närheten till Sverige och resten av världen som denna.

Parkering

Garage som även har en besöksparkering finns i huset.

Service

Den riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Gym i huset, restauranger, caféer, bemannade receptioner, väktare, kund- och hantverksservice, mötes, utställnings-, event och festlokaler.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen