Kontor, Klara Södra Kyrkogata 1, Norrmalm, Stockholm

  • 1 107 m²
  • 452 025 - 618 075 kr/mån

Välkommen till Klara Södra Kyrkogata 1. Här hittar du lokalen som går att anpassa efter ditt företags behov till en modern kontorslokal med mycket god luftkapacitet. Lokalen ligger på plan 5 i husetoch har ett fint ljusinsläpp från alla fyra väderstreck. Möjlig inflytt enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta oss för mer infomation samt visning!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 107 m²
Adress Klara Södra Kyrkogata 1
Område Norrmalm
Objektsnummer 41920586
Områdeshyra 452 025 - 618 075 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till Klara Södra Kyrkogata 1. Här hittar du lokalen som går att anpassa efter ditt företags behov till en modern kontorslokal med mycket god luftkapacitet.

Lokalen ligger på plan 5 i huset och har ett fint ljusinsläpp från alla fyra väderstreck.

Möjlig inflytt enligt överenskommelse.

Välkommen att kontakta oss för mer infomation samt visning!

Omgivning

Det geografiska läget gör Copper Building unik. Fastigheten är belägen på Klara Södra Kyrkogata i centrala Stockholm. Mitt emellan Sergels Torg och Stockholms Centralstation, med Drottninggatan, Klarabergsgatan och Vasagatan runt omkring. Närheten till centralstationen och tunnelbanan är helt enkelt oslagbart. Lägg därtill ett stort serviceutbud och mängder av restauranger i kvarteren runt huset och du har ett av Stockholms smartaste lägen.

Parkering

Garage finns i huset.

Service

I Copper Building erbjuder vi bland annat en gemensam reception som alla våra hyresgäster kan dra nytta av. Här tas företagets kunder emot, här lämnas och hämtas bud och här erbjuds en mängd consierge tjänster.
På plan 9 i Copper Building finns dessutom en konferensanläggning som drivs av Sensus. Här kan alla våra hyresgäster ta del av en fin konferensmiljö med tillhörande service. Bokar gör man enkelt på www.sensus.se
I Copper Building finns alla förutsättningar att verkligen trivas. Ljusa och moderna kontorslokaler, gemensam reception och konferens i huset. Det enorma serviceutbudet runt hörnet är pricken över i:et.


Bilder på lokalen