Kontor, Klangfärgsgatan 11, Grimmered, Västra Frölunda

  • 315 m²

Nära Frölunda Torg finns detta ljusa kontor, om 275 kvm ledigt att hyra. Lokalen är belägen två trappor upp med hiss. Här får du som tillträdande hyresgäst möjlighet att påverka utformning av planlösning efter dina önskemål. Dessutom får ni tillgång till lager med port i markplan om 40 kvm. Lagerdelen uthyres inte utan kontorsytan. Närhet till ett brett serviceutbud och goda förbindelser med kollektivtrafik. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 315 m²
Adress Klangfärgsgatan 11
Område Grimmered
Byggår 1968
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41866818

Beskrivning

Nära Frölunda Torg finns detta ljusa kontor, om 275 kvm ledigt att hyra. Lokalen är belägen två trappor upp med hiss. Här får du som tillträdande hyresgäst möjlighet att påverka utformning av planlösning efter dina önskemål. Dessutom får ni tillgång till lager med port i markplan om 40 kvm. Lagerdelen uthyres inte utan kontorsytan. Närhet till ett brett serviceutbud och goda förbindelser med kollektivtrafik.
Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Omgivning

I Frölunda finns både affärer och grönområden på gångavstånd, hav och skärgård likaså! I närheten finns Rudalens friluftsområde där fina strövområden, joggingspår samt även en liten sjö ligger.

Kommunikationer

15 minuters promenadväg bort ligger Frölunda torg där flera busslinjer avgår mot olika destinationer. Bussar går utanför dörren mot Frölunda Torg var 15:e min och tar 4 minuter. Även spårvagn finns som ett alternativ. Kommunalt tar resan in till Göteborg cirka 10 minuter, och med bil cirka 5 minuter.

Planlösning

Planlösning efter önskemål.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen