Kontor, Kistagången 12, KISTA, Kista

  • 1 000 m²

Modernt kontor i centrala Kista


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 000 m²
Adress Kistagången 12
Område KISTA
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41868103

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till Time Building mitt i centrala Kista. Här finns moderna kontor med bemannad reception med café och en populär restaurang med uteservering. Grön el, energioptimering och källsortering är standard i byggnaden. I fastigheten finns även konferenscenter, dusch- och omklädningsrum samt cykelförråd. Kontakta oss för mer information.

Omgivning

En trevlig miljö med Grönlandsparken mittemot fastigheten. Under sommarmånaderna finns det en trevlig uteservering i soligt läge.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen mitt i Kista vilket ger närhet till både tunnelbanan, pendeltåget och bussar. Helenelunds pendeltågsstation och tunnelbanan finns på endast några minuters promenad. Ett flertal bussar, inklusive flygbussarna passerar i närheten. Direkt närhet till både E4:an och E18.

Service

Kista Galleria med sitt stora utbud av restauranger och shopping finns på ca 5 minuters promenad. Här finns även vårdcentral, gym, biograf och systembolag. Fastigheten ligger även nära Arne Beurlings Torg där ni finner flertalet restauranger, café, Direkten-butik, Victoria Tower och Kistamässan.Bilder på lokalen