Kontor, Kista Sciense Tower, plan 4, Kista, Kista

Vasakronan AB Shopping (89 m) Friskvård (150 m) Restaurang (113 m) Kommunikation (99 m) Grönområde (497 m) Bank (277 m) Bilservice (88 m) Uttagsautomat (147 m) Kemtvätt (76 m)

Trevlig lokal med fantastiska fönsterpartier i moderna Kista Science Tower.Lokalen kommer genomgå en renovering och vi tänker oss lokalen i en öppen lösning med möterummen i anslutning till entren föratt på så vis skapa en extern och en intern del.Det går även att hyra till planet över och då tillskapa 1026 kvmI Kista Science Tower finns många kring tjänster såsom gym, konferensanläggning, cykelförråd, duschmöjligheter, takterrass på plan 32, terrass på plan 4 med utemöbler, restauranger, café....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 513 - 1 026 m²
Adress Kista Sciense Tower, plan 4
Område Kista
Renoveringsår 2003
Objektsnr 41861069
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Trevlig lokal med fantastiska fönsterpartier i moderna Kista Science Tower.Lokalen kommer genomgå en renovering och vi tänker oss lokalen i en öppen lösning med möterummen i anslutning till entren för att på så vis skapa en extern och en intern del.Det går även att hyra till planet över och då tillskapa 1026 kvmI Kista Science Tower finns många kring tjänster såsom gym, konferensanläggning, cykelförråd, duschmöjligheter, takterrass på plan 32, terrass på plan 4 med utemöbler, restauranger, café. Möjlighet att lämna in kläder för kemtvätt i receptionen samt få bilen tvättad i huset.

Omgivning

Alldeles intill Kista Science Tower ligger Kista Galleria ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum. Här finns alltid ett skönt myller av människor bland de dag- och kvällsöppna butikerna, restaurangerna och biosalongerna. På entréplanet i Kista Science Tower finns ett brett serviceutbud för både besökare och medarbetare. Här hittar du den centrala receptionen, konferensanläggningen, den välutrustade träningslokalen, de trivsamma restaurangerna, bankkontor m.m.

Kommunikationer

Kista Science Tower har närhet till de stora trafiklederna E4 och E18. Både Arlanda och Bromma flygplats kan nås på en kvart med bil.  Tunnelbanans blåa linje och ett antal lokalbussar stannar precis vid Kista Science Tower och lite längre bort finns även hållplats för pendeltåg och flygbussar.  Mer info finns på www.sl.se

Parkering

Huset har tillgång till ca 1 040 garage- och parkeringsplatser.

Service

Kongress och evenemang Kistamässan ligger mitt i den företagsexpansiva regionen Kista Science City som är ett av världens ledande ICT-kluster. I regionen finns i dagsläget drygt 1400 företag med viktiga aktörer som bland annat Ericsson, Nokia och Microsoft som nära grannar till Kistamässan.    Hotell I Kista finns ett antal olika hotell bl a Ibis Hotell Kista, www.ibis.com StayAt Hotel Apartments, www.stayat.se Hotel Memory, www.memoryhotel.se Mr Chip Hotel, www.mrchiphotel.se Restauranger I området finns flera restauranger för både snabbluncher och respresentationsmidddagar. Det största utbudet finns i närliggande Kista Galleria. I Vasakronans fastigheter i Kista finns ett flertal olika restauranger Zenit, Glaze och Piacetto i Kista Science Tower Micro Hof i kv Hekla (Isafjordsgatan 16) Bamboo City Kista (Isafjordsgatan 16) Träning och hälsa Friskis & Svettis finns i Kista Entré. Fitness 24/7 finns i Kista Science Tower. SATS finns i Kista Galleria.

Kista Science Tower, plan 3, Kista

Nu kan vi erbjuda en liten unik lokal i Kista Science Tower ...

Visad

Färögatan 33, Kista

Vill du ha ditt företag i Kistas häftigaste kontor. Unik möj...

Visad

Kista Science Tower, plan 28, Kista

Möjlighet att hyra kontor om 470 kvm i Vackra Kista Science ...

Visad

Kista Science Tower, plan 1-2, Kista

Lokal med egen Entré från gatan med gigantiska fönsterpartie...

Visad