Kontor, Kista Science Tower, plan 31, Kista, Kista

  • 10 - 50 m²
  • 20080414

Välkommen till Kista Science Towers Sky Office. Från Sveriges högst belägna kontorshotell får du en fantastisk utsikt – dessutom i en dynamisk och spännande miljö i en fastighet med den modernaste tekniken och ett avancerat miljötänkande. Kontorshotellet är särskilt anpassat för dig som söker en kostnadseffektiv lösning med hög servicenivå. Här hyr du ett eget låsbart rum med 1-5 arbetsplatser och delar mötesrum, pentry, foajé och toaletter med övriga hyresgäster på våningen. I hyran ingår det...


Lokaltyp Kontor
Total yta 10 - 50 m²
Adress Kista Science Tower, plan 31
Område Kista
Byggår 2002
Tillträde 20080414
Objektsnummer 41815738

Beskrivning

Välkommen till Kista Science Towers Sky Office. Från Sveriges högst belägna kontorshotell får du en fantastisk utsikt – dessutom i en dynamisk och spännande miljö i en fastighet med den modernaste tekniken och ett avancerat miljötänkande. Kontorshotellet är särskilt anpassat för dig som söker en kostnadseffektiv lösning med hög servicenivå.

Här hyr du ett eget låsbart rum med 1-5 arbetsplatser och delar mötesrum, pentry, foajé och toaletter med övriga hyresgäster på våningen. I hyran ingår det mesta, bland annat uppkoppling via wi-fi, kontorsmöbler, kontorsvärd/värdinna, posthantering och städning. Du får också tillgång till konferensrum med projektor, modernt pentry med mikrovågsugn och diskmaskin, och inte minst kontorsutrustning som kopiator, skrivare och fax. Dessutom tar vår stora reception i Kista Science Tower hand om dina besökare.

Kommunikationer

Bil

Kista ligger nära de stora trafiklederna E4 och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter. Förbifart Stockholm kommer när den är klar om några år att ha en anslutning nära Kista Science City.

Tunnelbana

Till Kista T-banestation är det cirka 3 minuters promenad genom Kista Galleria och till T-centralen tar resan cirka 15 minuter. Norrut kommer linjen att förlängas och kopplas ihop med Barkarby Station.

Pendeltåg

Till Helenelunds pendeltågstation är det en promenad på ca 12 minuter. Med pendeltåget tar det sen cirka 12 minuter till Stockholms central, eller ca 25 minuter till Arlanda.

Bussar

Från Kista Centrum går flertalet bussar (ca 15-tal busslinjer) som medför mycket bra tvärkommunikation. Med bussarna når du exempel Barkarby, Spånga, Bromma, Täby, Sollentuna och Danderyd.

Exempel på busslinjer genom Kista:

155 Brommaplan   
627 Täby – Mörby  
518 Vällingby/Barkarby  
178 Mörby/Helenelund   
179 Sollentuna–Vällingby  
514 Sollentuna–Spånga  
603 Danderyd/Mörby–Helenelund 
537 Upplands Väsby  
554 Bro/Kungsängen  
197 Centralen–Solna (natt)  
517 Spånga/Tensta  
554 Råby    
683 Mörby C –Jakobsberg

Flygbussar

Flygbussen till Arlanda och Bromma har en hållplats utanför Kista Science Tower på Danmarksgatan samt vid Kista centrum.

Tidtabeller och övrig info framgår av SL:s hemsida .

Tvärbana

Tvärbanan norrgående är under utveckling och en station invid Kista Galleria är planerad till 2021, då man därmed får access via spårväg till bl.a Bromma flygplats.

Parkering

I Kista Science Tower finns totalt ca 1 100 parkeringsplatser fördelade på en utomhusparkering och en inomhusparkering i garageplan 0, 1 och 2. Garageinfarten ligger på Hanstavägen 29 samt Danmarksgat

Service

Det finns ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker, hotell och biosalonger m.m. i närområdet till Kista Science Tower.

Kista Galleria
I Kista Galleria finns det ca 180 butiker med alltifrån mode till inrednings-, teknik- och livsmedelsbutiker. Vidare erbjuds ett av Sveriges största utbud inom food & beverage. I gallerian finns även hotell och en större biograf med 11 salonger.

För mer information besök deras hemsida, www.kistagalleria.se

Kistamässan
Med sin strategiska placering och geografiska lättillgänglighet i Kista Science City blir Kistamässan ett perfekt forum för professionella möten och kreativa evenemang. Planerar du ett företagsevent, en internationell kongress, bankett eller kanske ett styrelsemöte? På Kistamässan hittar du moderna, flexibla lokaler för både det lilla och det stora mötet.

För mer information, www.kistamassan.com

Bibliotek
Kista bibliotek och lärcenter.
För mer information, besök: Kista bibliotek

Bio
Biografen i Kista är SF Bio:s näst största i Stockholm med 11 salonger, totalt ca 1 500 platser. Alla salongerna håller högsta klass med digitalt ljud, stor duk och bekväma fåtöljer med ett extra stort benutrymme för att erbjuda besökarna bästa möjliga film- och biografupplevelse.

För mer information, besök: SF Bio Kista

Hotell
I Kista finns ett antal olika hotell bl.a:

Scandic Victoria Tower

Scandic Kista
Stayat Hotel Apartments


Bilder på lokalen